Monica Gabor este una dintre cele mai cunoscute dive ale showbiz-ului românesc.

Vedeta din Bacău a devenit faimoasă după ce a intrat în altar la brațul lui Irinel Columbeanu, pe când avea doar 18 ani. În ciuda numeroaselor speculații apărute în presă, manechinul a declarat că s-a îndrăgostit de celebrul afacerist la prima vedere, deși el este mai mare decât ea cu 30 de ani. În anul 2006 a avut loc evenimentul de zile mari, iar lumea mondenă vuia cu cea mai de fițe nuntă. 

Petrecere de sute de mii euro

Nunta Monicăi cu Irinel a avut loc pe 22 iulie, la vila de la Izvorani a miliardarului, în prezența câtorva sute de invitați celebri. Petrecerea a costat in jur de 200.000 euro. Invitații s-au delectat cu 11 feluri exotice de mâncare și cu un foc de artificii care a durat 20 de minute.

Atmosfera a fost întreținută de Direcția 5, Horia Brenciu Band și Dj Project. Fiecare trupă a avut un onorariu de 3000 euro.

Luxul și opulența au fost ca la ele acasă

Mireasa a fost în centrul atenției pe toată durata ceremoniei. Monica a avut o rochie realizată la un atelier din Timișoara de către designerul Ana Dumitru. Luxoasa creație a fost împodobită cu 800 de cristale Swarovsky și a avut o trenă de câțiva metri lungime.

Diva a purtat o pereche de pantofi semnați Mihai Albu și ornați la rândul lor cu cristale. Bijuteriile asortate rochiei de mireasă au fost din diamante și platină. Pe de altă parte, buchetul din trandafiri și orhidee albe a completat ținuta.

Ce rochie de mireasă a purtat Monica Gabor, în ziua nunții cu Irinel Columbeanu. A arătat ca o prințesă! FOTO
Arhivă presă

De asemenea, mirele, fan declarat al celebrului designer Yoji Yamamato, a purtat și de această dată un costum extravagant, alb, cu papion negru. După miezul nopții, Monica s-a schimbat într-o rochie de seară până la genunchi, mov, cu corset și crinolina din voal.

Odată cu schimbarea ținutei a venit și surpriza serii pentru invitați. Pe un ecran gigantic, a fost proiectat un filmuleț făcut de miri, în care Monica îi arăta lui Irinel testul de sarcină pozitiv. Petrecerea, cu urări amestecate de nuntă și de botez, s-a terminat abia la răsăritul soarelui.