Au trecut mai bine de 10 ani de când Adelina Pestrițu a îmbrăcat pentru prima dată rochia de mireasă. La acea vreme, focoasa brunetă devenea oficial soția lui Liviu Vârciu, dar căsnicia lor a fost una sortită eșecului.

Fotomodelul în vârstă de 35 de ani arată acum complet diferit și a reușit să își întemeieze o familie minunată. Totuși, rochia pe care a purtat-o în urmă cu mulți ani a rămas neschimbată. Iată cum s-a prezentat vedeta la brațul omului de televiziune, în momentul în care cei doi au spus marele „da”.

Femeia care l-a cucerit pe Vârciu a arătat ca o prințesă în fața altarului

Chiar dacă lucrurile dintre Adelina și Liviu nu au mers, în momentul în care se aflau într-o relație și se iubeau cu patos, cei doi împărtășeau experiențe unice. După zece ani de la divorțul care a zguduit showbiz-ul, foștii parteneri și-au regăsit liniștea și iubesc din nou.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Bruneta a îmbrăcat rochia de mireasă pentru a doua oară în anul 2019, când a acceptat să fie soția lui Virgil Șteblea. Pe de altă parte, fostul solist al trupei L.A. a întâlnit-o pe Anda Călin, femeia care l-a făcut tată de două ori.

Totuși, în 2009, când erau pe culmile fericirii, foști soți păreau că au lumea la picioare. Au pășit încrezători în biserică, pentru a-și mărturisi dragostea și în fața lui Dumnezeu, iar ulterior au petrecut pe cinste. Ambii, rupți parcă dintr-un basm, s-au prezentat la ceremonia de oficiere a căsătoriei în ținute spectaculoase.

Imagini uitate de toată lumea. Cum a arătat Adelina Pestrițu, în ziua nunții cu Liviu Vârciu. FOTO Arhivă presă

Adelina Pestrițu a purtat o rochie albă superbă, cu umerii la vedere, iar pe cap, pe lângă celebrul voal, și-a asortat o coroniță de prințesă. Nici Liviu nu s-a lăsat mai prejos. Astfel, a ales atunci un costum negru satinat, la care a accesorizat o cravată de aceeași culoare.

La o analiză mai detaliată se poate observă că, deși au trecut mulți ani de la prima căsătorie, Adelina a păstrat stilul. Pentru cea de-a doua nuntă, focoasa brunetă a îmbrăcat o rochie asemănătoare cu prima. Ea a ales tot o rochie fără brațe, un voal lung și o coroniță care să îi pună în evidență frumusețea. Mai mult decât atât, se pare că vedeta a optat pentru o coafură similară cu cea din anul 2009.