Florin Ristei este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți din România. Artistul s-a remarcat în industria muzicală odată cu participarea sa la „X factor”. Nu doar că a fost concurent, ci și marele câștigător. Emisiunea de la Antena 1 i-a adus vedetei și scaunul de jurat în cadrul concursului. Totodată, bărbatul și-a găsit acolo și marea iubire după ce, Naomi Hedman și-a făcut apariția în calitate de participantă. 

Ce nu poate suporta vedeta la conaționalii săi

Cântărețul este recunoscut pentru sinceritatea debordantă. Motiv pentru care, ori de câte ori este invitat în cadrul unei emisiuni sau a unui podcast, vedeta își exprimă liber punctul de vedere. La fel a făcut și de această dată când, a fost prezent în platoul lui Gojira. Cei doi au dezbătut mai multe subiecte interesante, printre care și viziunea românilor despre rasism și cum se raportează la acest concept.

„Sunt foarte rasiști românii. În principal cei care nu au avut acces la informație, care sunt foarte proști și foarte răi. Nu am găsit mulți tineri în comentarii care să spună de rău. Ei au fost de la început cu internetul.

Atunci când asculți muzică, mai vezi și oameni de culoare, nu ai cum să ai vreun resentiment. În schimb, când te duci la o băbuță de la țară, ea nu a văzut niciodată un om diferit”, a susținut Florin Ristei.

@fan_fristei ? #trend #florinristei #tiktok #foryou #xyzbca #fyromania #viraltiktok #begood #rasism #viral #fyp ♬ original sound – Tik Toker


Cântărețul este într-o relație cu frumoasa mulatră Naomi Hedman. De-a lungul timpului, el s-a confruntat cu prejudecățile oamenilor cu privire la actuala sa parteneră. Chiar și așa, artistul nu apleacă urechea la afirmațiile pe care le fac unele persoane și mărturisește că majoritatea dintre ele sunt reticente din cauza lipsei de informație. Cu alte cuvinte, el susține că și cei care sunt de culoare sunt oameni la fel ca toți ceilalți, problemele apar din cauza mentalității învechite.