Edward Sanda se află pe lista celor mai bune voci masculine din România. Cântărețul s-a remarcat odată cu lansarea piesei „Doar pe a ta”, în colaborare cu Ioana Ignat.

Datorită carismei sale și a talentului muzical, tânărul a rămas constant în topuri, ceea ce i-a adus un câștig de imagine în industria în care a debutat. În urmă cu ceva timp, el a fost invitat într-o emisiune televizată și a primit o provocare surprinzătoare. Logodnicul Cleopatrei Stratan și-a arătat calitățile prin imitarea a celor mai cunoscute voci de la noi. Iată cum s-a descurcat.

Pe cine a imitat Edward Sanda

Toată lumea știe că este un tânăr dedicat meseriei sale, adoră ceea ce face și pune suflet în fiecare piesă pe care o lansează. Totuși, pentru că studiază muzică în fiecare zi a vieții sale, inevitabil a avut de-a face cu alți cântăreți români. Tânărul a făcut o listă cu artiștii pe care îi imită cel mai bine, iar în cadrul emisiunii la care a fost invitat, acesta nu s-a sfiit să interpreteze câteva melodii cu vocile celor pe care i-a enumerat.

Printre vedetele pe care Edward Sanda le imită la perfecție se numără Smiley, Connect-r și Nicolae Furdui Iancu. În cazul în care până acum nu l-ați auzit făcând asta, vă asigurăm noi că, dacă ați închide ochii, i-ați avea în față chiar pe artiștii nominalizați.

@video.clipuri1 #edwardsanda #fy #foryou #videoclipuri1 #2022 #bucuresti ♬ original sound – videoclipuri1

Mai mult decât atât, pe lângă vocea izbitor de asemănătoare, cântărețul reușește să imite și mimica feței lui Smiley. Nu doar noi am observat asta, ci și cei aflați în platoul de filmare. Se pare că artistul se pliază perfect pe vocile mai multor cântăreți și zona folclorică este una dintre preferințele sale.

De ceva timp, Edward Sanda a descoperit că este maestru și în imitarea artiștilor internaționali. Cu cât petrece mai mult timp în studio, cu atât devine din ce în ce mai bun pentru această îndeletnicire.