Divorțul cu scântei dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu pare departe de a se încheia.

După ani de zile de procese, acuzații, dosare penale și multe orgolii, cei doi nu au reușit încă să se separe legal. Mai mult, cei doi soți nu reușesc să găsească o cale de a comunica eficient de dragul copiilor.  Recent, Claudia a publicat în mediul online două înregistrări în care tatăl copiilor ei o jignește. La rândul lui, milionarul a simțit nevoia să reacționeze. Astfel, acesta i-a răspuns fostei partenere cu aceeași monedă.

Claudia Pătrășcanu acuzată ca nu vrea pace

După valul de înregistrări cu familia Bădălău, ce au ajuns în mediul online, Claudia pune cireașa pe tort. Artista a publicat pe contul ei de socializare un mesaj vocal scandalos. În cadrul acestuia vedeta este jignită grav de tatăl copiilor ei. Mai exact, Gabi Bădălău o numește „zdreanță” pe cea care i-a dăruit doi copii. Gestul ei l-a scos din minți pe afacerist care a reacționat imediat. Acesta a postat la rândul lui mai multe Instastory-uri în care aduce lămuriri legate de această situație.

Sursa foto: Instagram

Milionarul susține că deși el își dorește pacea cu fosta lui soție, ea nu are același scop. Mai mult, Claudia ar intenționa să primească bani de la soțul ei. Totodată, în concepția afaceristului, artista își folosește copiii pentru propriile interese.

Pentru realizarea înregistrărilor vocale din casa familiei Bădălău, Gabi susține că soția lui este unica responsabilă. Acesta a menționat că microfoanele erau poziționate în hăinuțele copiilor.

Este inuman ca o mamă să își folosească copiii pentru interesele proprii: materiale sau media pentru că ea asta face de 3 ani. Zice una, face alta. S-a dovedit de 3 ani că provoacă contexte și că a fost capabilă să își folosească proprii copii punându-le reportofon și microfoane în hăinuțe și în bagaj.”, a scris afaceristul pe Instagram.

În conversațiile înregistrate, mama milionarului îi dă dreptate Claudiei în ceea ce privește comportamentul fiului ei. Soacra artistei susține chiar că acesta nu s-ar ocupa îndeajuns de cei doi copii.