Reclamă

Chef Joseph Hadad le-a făcut tuturor cunoștință cu tatăl său. Acesta a mers în Israel unde s-a întâlnit cu părintele său și și-au adus aminte de copilărie.

Joseph Hadad a recunoscut că nu i-a plăcut bucătăria tot timpul. Din respect pentru tatăl său, el a continuat, ajungând să fie unul dintre cei mai buni în domeniu și să gătească pentru cele mai cunoscute vedete la nivel mondial. Acesta deține mai multe restaurante în Capitală și se bucură de mulți clienți doritori să guste din meniul creat de chef.

Revederea a fost una extrem de emoționantă, mai ales că cei doi se văd destul de rar. Chef Hadad petrece mult timp în România, iar tatăl său a rămas în Israel, în orășelul Kiryat Motzkin, în apropiere de Haiffa.

Social media

De curând, cei doi au apărut împreună la emisiunea moderată de Cătălin Măruță și au retrăit momentele din trecut. Tatăl său a fost restrictiv și s-a impus foarte mult pentru ca acesta să reușească în viață. Totodată, l-a făcut să-și dea seama de anturajele negative pe care le are și la care a trebuit să renunțe.

În prezent, tatăl și fiul se înțeleg extrem de bine și au o relație specială. Comunică în mod frecvent și se văd când le permite timpul. Chef Hadad a mărturisit că părintele său îl așteaptă mereu cu ochii în lacrimi și îlprivește cu multă duioșie.

 

Pe lângă cea mai mare pasiune a mea, bucătăria, familia este cea mai mare valoare și bogăție a mea pe plan personal. Mă simt extrem de norocos să știu că tatăl meu e bine, sănătos, și mă așteaptă mereu acasă cu brațele deschise. Nimic nu se compara cu sentimentul extraordinar de a mă întoarce în locurile unde am copilărit, așa ca am simțit nevoia sa ii fac o vizita omului ce m-a crescut, m-a îndrumat in viața și m-a susținut in tot ceea ce am vrut sa fac și care mă privește cu ochii în lacrimi, plini de iubire de fiecare data când mă vede.”, a scris Chef-ul pe contul său. 


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro