Reclamă

Ilinca Vandici este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la ea. Aceasta face mișcare în mod frecvent, având și un stil de viață extrem de agitat. Indiferent de cum se simte, nu renunță la mișcare pentru nimic în lume și totul vine din copilărie.

De când era un copil, Ilinca Vandici a fost încurajată de părinții să se îndrepte către un sport. Nu mare le-a fost mirarea când au dus-o într-o sală de balet și a fost fascinată de ceea ce a văzut. Rochițele roz din tulle și grația unei balerine au făcut-o să își dorească să rămână acolo, cel puțin pentru următorii doi ani.

Când a prins gustul antrenamentelor și al sportului într-un mod grațios, s-a orientat către dansuri. Până în adolescență Ilinca Vandici era prezentă în sala de dans, unde învăța diferite coregrafii. Pasiunea ei a ținut puțin peste un deceniu, apoi s-a orientat către sala de fitness.

Social media

Ilinca Vandici a fost tot timpul în mișcare și mai ales, într-o sală, indiferent că vorbim de dans sau de fitness. Aceasta nu a renunțat nici acum la sport. La 36 de ani, poate fi văzută în mod frecvent alături de un antrenor specializat. Își dorește să fie sănătoasă și să-și păstreze tonusul odată cu înaintarea în vârstă.

„Pasiunea pentru sport am descoperit-o de mică, foarte mică. Cred că aveam șapte ani când am intrat prima oară într-o sală de balet și atunci m-am îndrăgostit de balet. Am făcut vreo doi ani, apoi dansuri, mulți ani, vreo 10 ani. apoi am făcut o mică pauză și am descoperit sportul la modul de antrenamente în sala de fitness. Nu știu de unde vine, habar nu am. Este o chestie cu care am crescut și este foarte confortabilă având în vedere că văd și rezultate. Cred că asta mă mână și mai tare în procesul ăsta.”, a spus Ilinca Vandici pe InstaStory.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro