Reclamă

Problemele cu ficatul sunt adese unele dintre cele mai surpătoare, însă și în acest caz natura vine cu un leac. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a oferit soluția pentru curățarea ficatului. Tot ce trebuie să facă aceia care își doresc să curețe ficatul este să bea timp de nouă zile o băutură specială, ușor de preparat.

Potrivit spuselor Lidiei Fecioru ficatul se ajută și se curăță cu o butură pe bază de pătrunjel, la care se mai adaugă și un cățel de usturoi și o linguriță de zeamă de lămâie. Acest amestec se bea timp de 9 zile, dimineața și seara, iar rezultatele sunt spectaculoase.

„La blender putem să punem un pic de pătrunjel şi 2 căţei de usturoi. Blenduim bine, bine şi turnăm apa cât să fie un pahar. Mai punem o lingură de suc de lămâie. O bem dimineaţa şi seara. Bem trei zile cu usturoi şi trei zile fără usturoi, apoi iar trei cu usturoi.

Este bun pentru cei care lucrează în mediul toxic. Este bun pentru curăţarea ficatului. Reglează tot ce ţine de sistemul nervos şi de sânge Se face doar 9 zile. Facem pauză două săptămână, apoi mai facem alte 9 zile. Are şi contraindicaţii. Cei care au reflux, gravidele şi cei care au gastrită cronică.”, a declarat Lida Fecioru, potrivit antena3.ro.

Probleme cu ficatul? Iată băutura care îl curăță în numai 9 zile. Ingredientul principal se găsește în orice casă
Social media

Ficat detoxificat

Pentru cei care nu sunt prieteni prea buni cu pătrunjelul, dar vor să își detoxifice ficatul, Lidia Fecioru a venit cu o altă soluție. Este vorba de un ceai de stafide. Acest ceai trebuie băut dimineața, timp de trei luni.

„Acesta este un leac pentru dezintoxicarea ficatului şi pentru curăţarea sângelui. Stafidele sunt strugurii uscaţi. Acestea îşi menţin dulceaţa. Se pun două pahare de apă şi 150g stafide. Apa o punem la fiert şi o lăsăm să fiarbă. După ce a fiert apa, adăugăm şi stafidele. Fierbem 5-6 minute, la foc mic. Oprim, iar apoi lăsăm ceaiul până a doua zi la infuzat.

Se bea dimineaţa. Este foarte bun pentru tot ce înseamnă curăţarea sângelui şi a ficatului. Reface celulele creierului. Curele naturiste se fac, de regulă, timp de trei luni.”, a mai spus Lidia Fecioru.


Reclamă

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro