Reclamă

Despre Delia se știe deja că este pasionată de călătorii, iar ăsta nu mai este un secret pentru nimeni. Nici bine nu vine dintr-o vacanță că pleacă iar în alta. Vedeta călătorește mai mereu într-un grup mare format din prieteni apropiați la fel de pasionați de călătorie ca și ea. De această dată, artista și cu soțul ei nu au ales un loc străin. Au mai fost în țara în care se află acum, dar acum au ales cu totul o altă stațiune.

Delia este pasionată de tot ceea ce înseamnă adrenalină și călătorie. Din fericire, și soțul ei împărtășește aceeași pasiune ca și ea. Vedeta merge din vacanță în vacanță, iar de data aceasta a ales tot Italia. Se pare că a rămas plăcut impresionată la ultima sa vacanță în Italia, încât s-a reîntors, dar într-o altă stațiune.

Delia, imagini surprinzătoare din vacanță

Delia este din nou în vacanță. Cântăreața își ține mereu fanii la curent cu locurile minunate pe care le vizitează sau explorează și îi încântă cu priveliști minunate. Muntele este un loc de suflet pentru artistă, motiv pentru care mereu face hickung. Și de data aceasta tot pe munte se relaxează, în stațiunea Calfosch din Italia.

Sursa: Instagram

Reclamă

Share.

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro