Reclamă

Este vorba despre fostul ministru al Apărării, Mircea Dușa. Acesta se afla împreună cu secretarul adjunct al NATO, Mircea Geoană, în momentul în care i s-a făcut rău. Conform informațiilor din prezent, a fost chemată o Ambulanță, iar fostul oficial din Guvernul României a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Mureș. 

Se pare că fostului ministru i s-ar fi făcut rău de la căldură. Totuși, Mircea Dușa se luptă cu o boală cumplită. Acesta suferă de cancer, o boală cu care a fost diagnosticat în urmă cu ceva timp. 

Mircea Dușa, luat cu Ambulanța

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a ajuns astăzi, la ora 11, la sediul Batalionului 51 Operații Speciale „Vulturii”, din Târgu Mureș, însoțit de fostul ministru al Apărării și ex-prefect de Mureș Mircea Dușa și de rectorul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, prof. dr. Leonard Azamfirei.  

Căldura face ravagii! Un fost ministru al Apărării a fost luat cu Ambulanța, după ce i s-a făcut rău la un eveniment oficial

În timp ce avea loc un briefing, cu ușile închise, a apărut o ambulanță a unității care se îndrepta spre locul unde avea loc întâlnirea. Ulterior, conform Antena 3, a mai apărut și o ambulanță civilă. Inițial, s-a transmis că unei persoane, probabil militar, i s-a făcut rău. Ulterior, în timpul declarațiilor oficiale, Mircea Geoană a explicat ceea ce s-a întâmplat. 

Mircea Geoană spune că Mircea Dușa a apucat să iasă din sala de prezentare. Ulterior, acesta a fost anunțat de rectorul Azamfirei că a avut loc un incident medical, „destul de serios”. 

Mircea Geoană: Ne-a luat pe toți prin surprindere

„ Am asistat cu toții la plecarea ambulanței care l-a dus.  Sper din toată inima să-i dea Dumnezeu să depășească acest moment greu. Pur și simplu, ne-a luat pe toți prin surprindere. Îi urăm lui Mircea sănătate și recuperare grabnică”, a declarat secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană. 

Conform sursei citate mai sus, în prezent, starea de sănătate a lui Mircea Dușa este stabilă. 


Reclamă

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro