Andreea Esca se numără printre cele mai apreciate prezentatoare tv din România.

De peste două decenii la pupitrul știrilor, jurnalista nu a făcut prea mari schimbări de imagine. Totuși, pe alocuri, fanii acesteia au observat mici trucuri de înfrumusețare la care aceasta a apelat.

Și-a injectat acid hialuronic în buze?

Prezentatoarea tv are 49 de ani, însă reușește să arate absolut spectaculos. Vedeta nu își arată deloc anii din buletin, în primul rând datorită genei bune pe care o are de la părinți.

Pe lângă aceasta, Andreea acordă o atenție deosebită modului în care arată. Jurnalista face sport și mănâncă echilibrat în cea mai mare parte a timpului. Totodată, chiar ea a dezvăluit că are momente în care lasă deoparte dieta și se bucură de preparatele delicioase pe care le îndrăgește.

Dincolo de mama natură, sport sau dietă, multe vedete de la noi trec des și pe la estetician pentru a arăta impecabil. Andreea nu a apelat de multe ori la astfel de intervenții.

Adina Alberts susținea în trecut că știrista a optat o singură dată pentru a-și injecta botox în frunte. Rezultatul obținut nu a fost însă cel pe care aceasta l-ar fi așteptat. Totuși, la nivelul buzelor, pare că vedeta a avut parte de o mică schimbare.

Sursa foto: Instagram

Andreea a publicat pe contul de socializare o imagine în care apare cu foarte puțin machiaj pe față. S-ar părea că la nivelul buzelor, jurnalista ar fi optat pentru o mică augmentare.

Adeptă a rutinei de îngrijire a pielii

Andreea a dezvăluit de-a lungul timpului că acordă o atenție riguroasă îngrijirii pielii. Vedeta este de părere că în detrimentul îmbunătățirilor estetice, dermul trebuie să fie tratat cu atenție. Demachierea este în viziunea jurnalistei un pas important în acest sens.

Andreea nu se abate niciodată de la rutina ei de îngrijire, indiferent de context. Mai ales din cauza faptului că este nevoită să apeleze zilnic la machiaj, știrista este atentă cu regulile de îngrijire a tenului.