Zilele trecute, Lili Sandu a plecat într-o vacanță binemeritată în Grecia, alături de familia sa, dar și de mai mulți prieteni.

După mai mult timp petrecut pe insulă, aceștia au dorit să viziteze și Atena. Însă, nu știau ce îi așteaptă. Aceștia au avut parte de o întâmplare tragică, la care nici măcar nu se așteptau. Iată despre ce a fost vorba de fapt. 

Lili Sandu s-a distrat la maxim zilele acesta alături de cei dragi, în Grecia. Însă, recent, ea împreună cu familia și prietenii săi au avut parte de o întâmplare ce le-a ruinat toată vacanța. Acum, tot ce își dorește vedeta este să se întoarcă înapoi în București.

social media

Clipe de coșmar pentru Lili Sandu, în Grecia

Lili Sandu, împreună cu soțul, fiul, dar și prietenii acestora, au decis ca înainte de a pleca acasă să meargă la Atena pentru o scurtă perioadă de timp. Așadar, au ales să meargă cu feribotul.

Însă, în timp ce așteptau să aibă parte de una dintre cele mai frumoase experiențe din această vacanță, vântul și valurile mmari au transformat totul într-un coșmar. Mai mult, Lili Sandu cât și fiul ei au avut stări de rău.

Însă, asta nu este tot. Pe lângă faptul că nu se simțeau bine, ea și fiul ei, vedeta a făcut și un atac de panică. În cele din urmă, toți au ajuns cu bine la Atena, însă cu greu au putut să-și revină după clipele groaznice trăite.

„Doamne, azi a fost o aventură aventuroasă, cum imi place mie să-i zic. Am avut parte de o întâmplare neplăctă. Am crezut că o să fie ceva foarte frumos, dar a fost un cosmare. Venirea cu feribotul către Atena. Deci nu cred că am facut atat de multe rugaciuni in ultimul an. Am crezut ca murim. Nu vreti sa stiti prin ce am trecut. Am facut si un atac de panica.

Chiar ne-am speriat foarte tare, lui Thomas i-a fost foarte rau. Valurile erau extrem de mari. Ne-am speriat foarte tare, nu o să mai repet experienta asta. (…) Bine că am ajuns cu bine, abia astept sa ajungem acasa, foarte frumos in Atena, dar tot mai bine e in Bucuresti. (…)”, a povestit Lili Sandu pe contul ei personal de Instagram.