Reclamă

Situaţia politică din România este destul de alambicată ţinând cont de lucrurile făcute atât de actuala Guvernare, cât şi de opoziţie. Cu o zi înainte de învestirea Guvernului Orban, jurnalistul Oreste Teodorescu vine cu un avertisment pentru partidele politice din opoziţia social democraţilor.

Jurnalistul este de părere căă „dacă nu vor începe cu adevărat reforma și reconstrucția sistemului, vor dispărea violent și ireversibil”.

Partidele care susțin parcursul european, Civilizația occidentala și progresul spiritual și material al României trebuie sa înțeleagă ca cei dispuși sa le voteze așteaptă in primul rând ca ele sa nu semene cu PSD… credeți ca liberalii, useristii sau pemepistii au atins maturitatea necesară încât sa facă cu adevărat o altfel de politica decât cea a populismului, manipulării și a jefuirii banului public?

Pentru a afla, trebuie sa ii vedem in exercițiul functiunii… însă îmi permit sa ii avertizez pe toți, ca dacă nu vor începe cu adevărat reforma și reconstrucția sistemului, vor dispărea violent și ireversibil! Și ca sa reusesasca, noi toți ar trebui sa fim vigilenți și reactivi! Suntem mulți, ne-am trezit din capcanele ideologiei gaunoase și avem așteptări mari! Nu mai toleram incompetenta și minciuna! Iar dacă vom deveni iar nepăsători și dezabuzați, atunci ne meritam soarta!”, atenționează Oreste.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro