Reclamă

Adela Popescu este una dintre cele mai îndrăgite actrițe și este o mamă devotată celor trei băieți ai săi. Alături de Radu Vâlcan face o echipă pe cinste pe toate planurile. Recent aceasta vorbit despre viața pe care o are cu copiii săi și cât de solicitant este. 

Adela Popescu iubește enorm de mult familia atât pe soțul ei cât și pe cei trei băieței și le dedică acestora tot timpul pe care îl are. Vedeta este ajutată de soțul ei, Radu Vâlcan, dar și de o bonă pentru creșterea și educarea băieților. Ea ajunge uneori să fie epuizata fiindcă rolul de mamă nu este un lucru atât de simplu.

În timp ce băiețelul cel mai mic, Adrian este alăptat, Andrei și Alexandru vor să facă diverse activități cu mama sa. Copiii sunt încă micuți, diferența dintre ei fiind de doi ani și jumătate. Ei au diferite nevoi și își doresc ca părinții să fie tot timpul alături de ei.

Cu toate că oboseala o ajunge din urmă de cele mai multe ori, aceasta are ajutor și nu ar schimba nimic. Adela Popescu are o familie extrem de frumoasă și este mândră de băieții tăi.

@anamariatrifon #foryou #viraltiktok ♬ sunet original – Maria?

„În primul rând sunt mici toți și chiar dacă era fetițe, tot erau mici. Diferența de vârstă între copii noștri este de 2 ani și jumătate. Asta înseamnă că sunt seri în care pe unul dintre ei îl alăptez, celălalt care vrea să stea sprijinit pe umărul meu și altul doarme pe piciorul meu. Nu glumesc și i-am dat într-o seară mesaj lui Radu și i-am spus că mă simt hărțuită. Nu e vorba că sunt dificili, ei sunt mici și dependenți din toate punctele de vedere. Pe doi dintre ei încă îi ștergem la fund. Ei fiind dependenți de noi, ne solicită foarte mult cu lucruri care nu sunt foarte amuzant, de la spălat la îmbrăcat. Să nu mai zic de nevoile emoționale, când trebuie să îi înțelegi și să le acorzi atenție.”


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro