Reclamă

Cristina Șișcanu a renunțat la machiaje pe perioada vacanței. Aceasta s-a fotografiat nemachiată și a postat pe contul său de Instagram, unde internauții au putut să o analizeze.

Cristina Șișcanu este cunoscută pentru activitatea sa din mediul online, unde are o comunitate numeroasă. Aproape 250.000 de persoane îi urmăresc postările zilnic, iar aceasta împarte cu ele momente din viața sa. Aflată în vacanță alături de familie, s-a fotografiat fără niciun strop de machiaj.

Îmbrăcată într-un costum de baie violet și acoperită cu o rochiță de plajă portocalie, soția lui Mădălin Ionescu a fost o pată de culoare pe litoral. Cristina Șișcanu are grijă de tenul și corpul său, iar acest lucru se vede cu ochiul liber. Internauții au complimentat-o pentru tenul său neted, aproape fără riduri.

Cum se menține Cristina Șișcanu

La fel ca toate femeile, și Cristina Șișcanu își dorește să arate impecabil, indiferent de vârstă. Aceasta a urmat mai multe diete de-a lungul anilor pentru ca silueta sa să rămână perfectă. În mod frecvent, ea consuma multe supe, salate sau legume la grătar.

„Mănânc supe, mănânc salate, mănânc legume la grătar, de ceva timp beau o băutură proteică cu care înlocuiesc anumite mese, și mănânc pepene și… înghețată. Asta este!”, a spus Cristina Șișcanu pentru VIVA!


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro