Reclamă

Mirela Vaida își dorește o transformare corporală și nu are mult timp la dispoziție. Până la plecarea în vacanță, își dorește o siluetă de invidiat și a apelat la o dietă strictă. 

Mirela Vaida și soțul ei au intrat la dietă, dorind să topească kilogramele în plus. Cei doi vor pleca în vacanță luna viitoare și își doresc un abdomen tonifiat pentru a se mândri în costumele de baie. Prezentatoarea de la „Acces Direct” a prezentat modul în care va reuși să slăbească în următoarea perioadă.

Vedeta TV a apelat la shake-uri proteice de la o companie cunoscută pe care le va consuma zilnic. Aproape o lună, atât Mirela Vaida, cât și partenerul ei nu se vor apropia de alte alimente în afară de ceea ce le este prescris. Dieta presupune șase pliculețe pe zi care se amestecă cu apă și vor ajunge la 800 de kcal. Totul este foarte restrictiv, dar aceasta își dorește să scape rapid de cele 5 kilograme care îi dau bătăi de cap.

În doar trei zile, susține că a slăbit trei kilograme și nu mai simte senzația de foame. Ea nu mai este balonată și are mai multă energie datorită shake-urilor pe care le consumă. Pe lângă ele, consumă și multă apă pentru hidratare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mirela Vaida (@mirelavaida)

„Suntem în pauza de publicitate și la ora aceasta îmi luam masa. Acum am un pliculeț cu fructe pădure și vreau să îl fac acum. E foarte bun. Am pus 300 de ml de apă rece și le amestec. Mănânc șase pe zi și în slăbit 3 kilograme în ultimele zile. Până plec în vacanță vreau să slăbesc. Eu nu mă mai simt balonată de trei zile, de când le consum și multă apă. Mă simt foarte bine. la fel și Alex. Fac shake și asta e tot. Este delicios și imită bine gustul de fructe. Se face doar cu apă, că laptele îngrașă.” , a spus Mirela Vaida pe profilul său de Instagram.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro