Reclamă

Adda se poate considera o femeie împlinită, având o carieră de succes și o familie frumoasă. Aceasta este o mămică dedică creșterii fiului său în vârstă de 6 ani și, de multe ori, îl surprinde în diferite ipostaze. 

Adda se bucura de succes în industria muzicală, fiind una dintre artistele apreciate ale țării. Din iubirea cu soțul ei, Cătălin Rizea s-a născut micuțul Alexandru, care le ocupă tot timpul. Cât nu este la studio sau plecată în turnee, ea este o mamă dedicată și stă cu fiul ei. De multe ori s-a întâmplat să-l ia și la evenimente mondene și a-i prezenta lumea în care ea trăiește.

Cântăreața este o persoană activă pe rețelele de socializare, unde le arată fanilor momente inedite din viața sa. Adda a postat o fotografie inedită cu fiul ei în vârstă de 6 ani. Deși Alexandru a crescut, tot mai bine este alături de mama sa. Întinși pe canapea, micuțul stă chiar pe cea care i-a dat viață, Adda considerând că este mult mai comodă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ADDA (@addabaladda)

„A stat in burtica mea si mi-a dat picioare.? Îi plăcea maxim pe scenă, să îmi dea la ficat?. Acum e cât mine și se pare că sunt mai confortabila decât canapeaua.” , a scris Adda în dreptul fotografiei.

Adda: „Mi-a luat telefonul acum ceva timp”

Adda a trăit un adevărat șoc în momentul în care a văzut ce a făcut fiul ei. Alexandru i-a cerut telefonul pentru a vorbi cu tatăl lui, dar el a postat videoclipuri pe rețelele de socializare ale vedetei. Inițial a fost surprinsă, apoi s-a amuzat teribil de ceea ce a făcut micuțul și a decis să schimbe parola.

„Trebuie neapărat să îmi schimb parola. Mi-a luat telefonul acum ceva timp si a postat un video pe Tiktok. Când m-a rugat să-i dau telefonul pentru a vorbi cu tati (…) acum am observat ce a mai făcut pe lângă asta. Să înțelegeți, eu nu știu cum se folosește Tiktok-ul ăsta, eu am fost ultima care și-a făcut conturile de Instagram, Facebook, orice și el… (…)”, a povestit Adda în mediul online.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro