Este început de săptămână.

Cu toții ne-am dori ca această zi să fie cea mai scurtă și să se încheie cât mai repede. Totuși, nu este la fel pentru toată lumea, însă metoda potrivită pentru a trece mai ușor peste ziua de luni, este să te amuzi copios la cele mai tari bancuri. Am avut grijă să le notăm pe cele mai amuzante, așa că nu îți rămâne nimic altceva de făcut decât să le lecturezi și să lași, pentru câteva minute, grijile deoparte. 

Bancul zilei

Lupul și iepurele găsesc un sac mare plin cu mâncare în pădure, imediat au început să se certe cine să ia sacul. La un moment dat lupul propune:
– Mă iepurilă, hai să facem așa, sacul va reveni celui care reușește dintr-o lovitură să-i scoată celuilalt mai mulți dinți.
Iepurilă imediat a căzut de acord cu propunerea. Lupul zice:
– Hai tu primul.
Își face iepurele elan și îl plesnește peste bot pe lup din toată puterea încât acesta cade lat la pământ. Se scoală lupul, scuipă dinții, îi numără și zice:
– Șase.
După asta, îl apucă lupul de urechi pe iepure și îi aplică așa o lovitură că mai mai să-i rupă urechile. Scuipă iepurilă dinții, numără:
– Patlu.
– Cum mă patru, imposibil! – se miră lupul…
– Pana mea, patlu, dacă doal patlu dinți aveam?!

Bancul zilei / Lupul și iepurele găsesc un sac mare plin cu mâncare în pădure și încep să se certe cine să îl ia
Arhivă

Alte bancuri amuzante

  Se întâlnesc doi vechi prieteni:
– Ce mai face papagalul tău?
– Din păcate a murit…
– De ce? Era bolnav?
– Nu, a murit de ciudă. De când m-am însurat, el nu a mai scos o vorbă în casă, nu reușea să o depășească pe nevastă-mea!

  În mijlocul deșertului, un om cântă dumnezeiește la vioară. Un leu se apropie, îi dă târcoale cântărețului și se așază la câțiva pași de el, mișcându-și capul în ritmul muzicii. Mai vin doi lei și se așază la fel, lângă cântăreț. După încă ceva timp, vine un al patrulea leu care îl mănâncă pe cântărețul nostru. Pe o creangă în apropiere, doi vulturi fac conversație:
– Ți-am spus eu că dacă vine surdul s-a zis cu muzica?