Reclamă

Sărbătoare mare în familia artistei Elenei Gheorghe. Sora ei, Ana Pârvulescu împlinește astăzi 36 de ani, iar vedea o sărbătorește așa cum se cuvine. Prima dată a început cu o urare frumoasă pe rețelele de socializare, dar mai urmează și altele.

Între Elena Gheorghe și sora ei, Ana este o diferență de doar 11 ani și o relație specială. De când erau mici, au devenit și cele mai bune prietene, iar comunicarea dintre cele două este și telepatică. Când una dintre ele are vreo problemă, imediat apelează la cea mai apropiată persoană, anume sora.

Deși au trecut atâția ani, ele au rămas neschimbate, al fel și relația lor. Astăzi, 17 iulie, Ana Pârvulescu împlinește vârsta de 36 de ani și arată foarte bine. Aceasta s-a căsătorit cu fotbalistul Paul Pârvulescu în urmă cu zece ani și este mămica a doi copii frumoși. Elena Gheorghe i-a făcut o urare specială pe rețelele de socializare și și-a îndemnat fanii să facă același lucru pentru sora ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ELENA (@elenagheorgheofficial)

„La mulți ani pentru cea mai bună soră din lume!
Te iubesc de leșin! Dumnezeu a fost așa bun cu mine că mi te-a dat!”, a fost urarea Elenei Gheorghe pentru sora ei.

Elena Gheorghe: „Când ceva nu e în ordine, simțim.”

Elena Gheorghe și Ana au dezvăluit în urmă cu ceva timp că ele sunt atât de apropiate, încât pot comunica prin telepatie. Vedeta simte imediat dacă sora ei a pățit ceva sau dacă nu se simte bine, iar acest lucru este valabil și invers.

„Mi-e și frică să mă gândesc la ea, că sigur mă sună sau intră pe ușă. Noi mereu știm una de cealaltă chiar și atunci când nu apucăm să vorbim, știm când ceva nu e în ordine, simțim. Au fost momente când parcă nu mă simțeam OK și o sunam, iar ea îmi zicea că îi e rău sau că are o problemă, și chestia asta s-a întâmplat și invers.”, a spus Elena Gheorghe pentru VIVA!


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro