Reclamă

Ileana Sterp și familia sa și-au dorit o scăpare din cotidian și au plecat într-un loc cu priveliște superbă. În momentul actual, tot mai multe vedete aleg litoralul pentru a se bucura de căldură, apă, dar și nisipul fin sub picioare, dar sora lui Culiță Sterp a ales opusul.

Ileana Sterp și soțul ei și-au luat gașca de prieteni și s-au dus la munte. Frigul le-a dat bătăi de cap, dar peisajul îți tăia respirația. Aceștia au trebuit să se îmbrace cu haine groase pentru a suporta răcoarea muntelui. Ca distracția să fie în toi și să simtă cu adevărat escapada, și-au luat corturile cu ei și le-au montat în apropierea unui lac.

Destinația aleasă este lacul Oașa situat pe Transalpina, denumit și „Drumul Regelui” pe care internauții l-au recunoscut imediat. Fiica sa, Carla a fost și ea prezentă și s-a bucurat împreună cu familia. Nimic nu putea să încheie seara mai bine decât un foc de tabără, unde s-a stat la povești și s-a râs pe cinste.

Sora lui Culiță Sterp a filmat totul și a făcut un scurt videoclip pe care l-a distribuit pe rețelele de socializare pentru toți fanii săi. Ileana a surprins atât peisajul de vis, cât și activitățile făcute de ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ileana Aloman (@sterpileana)

Cu ce se ocupă soțul Ileanei Sterp

Ileana și Daniel Aloman s-au căsătorit în urmă cu câțiva ani și au devenit părinții unei fetițe pe nume Carla. Botezul s-a ținut într-o locație de lux, iar părinții au scos sume mari de bani pentru eveniment. Petrecerea nu a fost deloc restrânsă, având parte de invitați numeroși.

Cei doi s-au mutat într-un penthouse pe care l-au achiziționat în urmă cu mai mult timp. Daniel Aloman se poate lăuda cu veniturile sale, deținând mai multe afaceri, printre care și o pensiune.  Pe lângă acestea, el lucrează și în construcții.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro