Reclamă

Astfel, una dintre cele patru fiice ale lui Ilie Năstase, Charlotte, a intrat recent în atenția publicului, după ce și-a deschis cont pe respectiva platformă. Femeia în vârstă de 32 de ani se confruntă cu probleme financiare și a explicat care sunt motivele care stau la baza deciziei de a și deschide cont pe OnlyFans.  

Pe lângă problemele financiare pe care le are, fiica lui Ilie Năstase a dezvăluit și o discuție pe care a purtat-o în urmă cu foarte mulți ani cu tatăl ei. Charlotte Năstase susține că fostul sportiv i-ar fi zis să face orice pentru a câștiga bani. 

Una dintre fiicele lui Ilie Năstase și-a deschis cont de OnlyFans

„Ideea o aveam de ceva timp în minte, dar o discuție mai aprinsă pe care am avut-o cu tatăl meu m-a determinat să fac acest pas. Mi-a zis ceva de genul să fac orice pentru a câștiga bani, dar în cuvinte mai urâte”, a declarat aceasta. 

Nu și-a mai văzut tatăl de la aniversarea a 18 ani, adică în urmă cu 14 ani. Aceasta susține că l-a întrebat pe Ilie Năstase când o să se mai vadă, iar fostul tenismen i-a răspuns că o să-l mai vadă o dată până moare. 

Fiica lui Ilie Năstase și-a deschis cont pe OnlyFans: Mi-a spus să fac orice pentru bani, dar în cuvinte mai urâte

Charlotte Năstase nu mai ține legătura cu tatăl ei, însă vorbește destul de des cu Amalia Năstase, care a încurajat-o atunci când a anunțat o că și-a făcut cont pe OnlyFans. 

„Mi-a spus: <<Du-te și fă o grămadă de bani>>, a spus Charlotte”, fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, conform EVZ.ro.

„M-a susținut dădaca și Amalia Năstase”

Fiica adoptivă a lui Ilie Năstase susține că nici în familia din SUA nu a găsit foarte mult sprijin, întrucât mama și Fratele ei se confruntă cu probleme grave, însă nu a dat mai multe detalii despre acest lucru. 

Charlotte Năstase a locuit 4 ani în România atunci când eram mică. Ea susține că singurele persoane care au susținut-o de a lungul timpului au fost dădaca ei și Amalia, fosta soție a lui Ilie Năstase. 

Fiica fostului mare tenismen și-a invitat prietenii să i se alăture pe respectiva platformă. În cazul lui Charlotte, pentru a-i vedea pozele, trebuie să plătești suma de 17 dolari. Conform acesteia, cei mai mulți dintre admiratorii ei sunt din SUA și din România. 


Reclamă

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro