Reclamă

Toată lumea îl cunoaște pe Bassam. Este unul dintre cei mai celebri și profesioniști hair-styilisti din România, iar de-a lungul timpului a uimit pe toată lumea cu calitățile sale de a transforma look-ul vedetelor. În timp ce multe persoane publice se pot bucura de răsfățul pe care îl oferă, femeile de rând nici nu se gândesc că ar putea ajunge vreodată pe mâna lui. Asta pentru că prețurile sale sunt extrem de piperate și nu oricine și-ar putea permite să scoată asemenea sume din buzunar.

Ce sumă trebuie să scoți din buzunar pentru cea mai scumpă coafură realizată de Bassam

Dacă vă întrebați care este cea mai scumpă coafură pe care o realizează Bassam, ei bine, pregătiți-vă să rămâneți cu gura căscată. Așadar, cea mai scumpă schimbare de look pe care o realizează renumitul hair-stylist costă 1.000 de euro. Numai că nu oricine deține o asemenea sumă. Bineînțeles că aici nu încape discuția de cele mai faimoase vedete din showbiz, căci de-a lungul timpului s-a văzut clar că își permit să-i calce adesea pragului acestuia pentru a arăta de senzație.

Însă ce ne facem atunci când vine vorba de femeile de rând care își doresc și ele o asemenea coafură? Ei bine, trebuie să ai buzunarul bine pregătit pentru a reuși să-i vizitezi măcar o dată „împărăția” lui Bassam și să ajungi pe mâinile sale de aur.

@mirellacamelia #NikeShesBallin #foryou #foryoupage #foryoupageofficiall #viral #viralvideo #fypage ♬ sunet original – Mirela.Camy ?

Cum a ajuns Bassam să nu fie plătit pentru serviciile sale

În cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni” susținute de Oana Radu, Bassam a dezvăluit că o persoană a ajuns să nu-i plătească serviciile. Însă, ulterior a dat de ea și a ajuns să-și achite ce avea de plată. Nu, nu este vorba de o persoană publică! Căci atunci când a fost întrebat dacă una dintre vedete i-a făcut un asemenea lucru, Bassam a infirmat acest lucru.


Reclamă

Share.

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro