Reclamă

Au trecut 12 ani de la moartea Mădălinei Manole, însă cei care i-au fost fani înfocați, nu au uitat-o. „Fata cu părul de foc”, căci așa i se mai spunea a fost curtată de nenumărați bărbați datorită frumuseții sale inegalabile.

Mădălina Manole a cucerit numeroși bărbați

Anca Magdalena Manole, pe numele ei întreg a strălucit pe scenă și a rămas în mintea fanilor săi drept una dintre cele mai valoroase voci din România. Chipul angelic, sensibilitatea și vocea ei au făcut-o să devină una dintre cele mai iubite artiste ale acelui moment. Mădălina Manole a rupt inimile multor bărbați și a avut o viață extrem de tumultuoasă. Nu degeaba i-a rămas și eticheta de cuceritoare.

A debutat în muzica folk la 15 ani. Iar cel care avea s-o transforme într-o celebră stea a fost compozitorul Șerban Georgescu, soțul ei. Ulterior, s-a zvonit că aceasta ar fi trăit o idilă cu Radu Vâlcan, Paul Ciuci sau Romeo Dediu de la Holograf. De asemenea, regretata artistă ar fi căzut și în brațele lui Viorel Cataramă. Însă, acesta a dezmințit zvonul că ar fi îndrăgostit de ea.

S-au împlinit 12 ani de la moartea Mădălinei Manole. Ce bărbați au fost fermecați de frumusețea „fetei cu părul de foc”
arhivă presă

Mădălina Manole a avut mai multe relații pe care nu le-a recunoscut

Cert este că Mădălina Manole a provocat suficiente fantezii amoroase în rândul bărbaților care o idolatrizau. Gurile rele au speculat la un moment dat că s-a cuplat chiar și cu Gigi Gheorghiu. În 2002 a divorțat de soțul ei, iar apoi s-a înfiripat o idilă între ea și Adrian Tărău. Miliardarul ar fi iubit-o pe Mădălina încă din adolescență și și-a dorit să întemeieze o familie cu aceasta. Însă, relația lor s-a încheiat la scurt timp.

Poveștile amoroase ale Mădălinei nu se încheie aici. Aceasta ar fi avut o relație chiar și cu Claudiu Niculescu. Pe acea vreme, artista a fost târâtă în scandalul divorțului dintre acesta și fosta sa soție. Deși Mădălina nu a recunoscut, ea a fost surprinsă cu fotbalistul într-un mall, pe acea vreme. 


Reclamă

Share.

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro