Reclamă

Neti Sandu este cel mai cunoscut astrolog din țară. Sfaturile sale din fiecare dimineață dă speranțe românilor cu privire la acea zi. Aceasta a plecat în vacanță și nu a ales o destinație populară în sezonul estival. 

Deși toată lumea a ales să meargă în vacanță pe litoral, atât în țară, cât și peste hotare, Neti Sandu și-a dorit să fie diferită. Ea a mers în Franța, unde a vizitat mai multe locații spectaculoase. Astrologul a mers în Versailles, unde a privit cu încântare peisajele de vis, precum și Palatul, ce este o emblemă a țarii.

Cu toții știm că dacă ajungi în Franța, nu poți rata Parisul, iar Neti Sandu nu s-a abătut de la acest lucru. Aceasta a vizitat Capitala, unde a vizitat principalele atracții turistice, precum Muzeul Luvru sau Turnul Eiffel.

Sursa foto: Instagram

Neti Sandu, dezamăgiri în viața amoroasă

Neti Sandu a fost căsătorită la vârsta de 24 de ani, dar mariajul s-a terminat după doi ani. După această perioadă, s-a bucurat timp de un deceniu de o relație frumoasă, care o împlinea. Deși totul părea perfect, a fost părăsită într-un mod tulburător, lăsând doar un bilet de despărțire. Ea a trecut cu greu peste cele întâmplate și a avut nevoie de consiliere psihologică timp de cinci ani.

„Eu de-aia n-am luptat niciun milimetru şi nu i-am cerut nicio explicaţie, pentru că eu n-aş fi avut nicio posibilitate să-i dovedesc că nu eu sunt cauza. (…) Dacă nu ar fi plecat şi dacă nu s-ar fi întrerupt totul atât de dureros, de-o cruzime rară – că în prima zi de emisie a venit şi şi-a luat toate lucrurile din casă, iar eu când am ajuns de la emisiune şi am văzut casa devastată, pur şi simplu mi-a venit rău.”, a a mărturisit Neti Sandu în urmă cu ceva timp.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro