Reclamă

Claudia Pavel este una dintre cântărețe apreciate din țară. Numele său de scenă a fost o perioadă lungă „Cream”, iar fanii săi încă îi spun astfel. Cântăreața se bucură de un trup bine sculptat la sală și a împărtășit în mediul online exercițiile pe care le face.

Claudia Pavel are un trup ca de zeiță, dar pentru acest rezultat, își petrece mult timp în sălile de fitness. Cântăreața a apelat la un sport foarte accesibil tuturor și chiar plăcut. Nu este solicitant și pe lângă tonifiere, ajută mult la o postură corectă și la relaxare.

Dacă nu ți-ai dat seama despre ce vorbim, ei bine, este vorba de de pilates. Artista merge la antrenament de două ori pe săptămână și se simte fantastic. Rezultatele nu întârzie să apară, iar Claudia Pavel se bucură de felul în care arată zilnic.

„Pilates este coordonarea completă a corpului, minții și spiritului ? și mă bucur de asta în fiecare marți și joi la cel mai frumos studio de pilates din oraș @kai_pilates.”, a scris Claudia Pavel în dreptul videoclipului.

Claudia Pavel este vegană, iar obiceiul a fost transmis și fiului său

Pe lângă sportul pe care îl practică, artista este vegană și nu consumă alimente provenite de la animale. Fiul său în vârstă de 9 ani îi urmează obiceiurile mamei sale. Deși bunica a încercat să îi dea brânză sau carne, Noah nu a putut să le mănânce și a devenit alergic la multe alimente.

„Sunt vegană și eu, și copilul meu. Lui Noah nu-i place carnea. El așa a ales. Eu am fost vegană și pe timpul sarcinii și probabil că s-a transmis acest obicei. Când m-am întors din America în România cu copilul, bunica a început să-i dea carne, brânză, să crească mare. Dar el a refuzat, i-a fost chiar rău, e alergic la multe lucruri. Mănâncă mult avocado, fructe de pădure, brânză de caju, pâine integrală fără drojdie. Bea doi litri de suc natural pe zi.”, a spus Claudia Pavel la emisiunea la „Xtra Night Show”.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro