Reclamă

Daniela Crudu și-a făcut debutul în televiziune un urmă cu un deceniu și mulți o cunosc drept „asistenta lui Capatos.” Aceasta are forme amețitoare pe care știe să și le pună în evidență cu ajutorul ținutelor extrem de sexy. O postare a vedetei arată cât de mult a slăbit și pare că s-a transformat. 

Fosta asistentă TV și-a înnebunit urmăritorii ani la rând cu modul ei sexy de a poza și pentru ipostazele incendiare. Daniela Crudu a fost prezentă mulți ani în televiziune și popularitatea sa i-a crescut foarte mult. Deși mulți spuneau că arată foarte bine, având trăsături frumoase și o talie de invidiat, aceasta a făcut câteva schimbări.

Daniela Crudu a ajuns piele și os â, iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber. Bruneta a slăbit foarte mult, iar fanii s-au îngrijorat în privința sa. Aceasta pare că se simte foarte bine în pielea ei și își dorește să rămână așa.

Sursa foto: Instagram

Cu ce se ocupă Daniela Crudu după ce a părăsit televiziune

Daniela Crudu a renunțat la televiziune și se simte foarte bine cu decizia luată. Ea a fost prezentă mulți ani pe micile ecrane și a participat la toate tipurile de emisiuni. Totodată, a fost asistentă și la Dan Capatos.

„M-am plictisit de tv, nu mai e ce a fost, totul e pe internet. Nu mai am chef să apar la emisiuni. Ce ar putea să mă mai provoace? Am fost la Burlăcița, la Survivor, am fost cam peste tot. Nu știu dacă am ratat vreun show tv de la Antenă. Și acum țin legătura cu toată lumea din Antenă, și cu Dan Capatos vorbesc foarte des. Nu a mai fost să fie. Le-am făcut cam pe toate în domeniul ăsta, pentru mine nu mai e nicio provocare. Mi-au ajuns emisiunile gen concurs. Dacă ar fi ceva să mă atragă, vreun anume proiect, nu aș spune totuși, nu.”, a spus Daniela Crudu pentru Playtech.ro.

Renunțarea la televiziune nu i-a afectat stilul de viață, iar veniturile i se îmbunătățesc în mod constant. Daniela Crudu este prezentă în mediul online, unde are comunitatea sa de fani. Ea are contracte de imagine pe care le onorează și prezintă diverse evenimente la care este invitată.

„Am contracte de imagine. Dar nu mă plâng, îi mulțumesc lui Dumnezeu, am tot ce-mi doresc. Am și evenimente ca MC, prezint în câteva cazinouri, am contacte cu o casă de pariuri sportive, apoi cu vodka și la haine.”, a mai spus vedeta.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro