În cadrul ediției trecute a emisiunii „Mireasa”, prezentatoarea show-ului a făcut un anunț ce îi vizează pe toți concurenții. Ei bine, aceștia vor avea parte de mai multă intimitate..departe de „ochiul” vigilent al camerelor de filmat.

Prin urmare, concurenții vor putea întreține relații intime dacă vor solicita acest lucru. Cu se va întâmpla una ca asta? Ei bine, cei care-și doresc să aibă parte de câteva momente de pasiune vor trebui să solicite staff-ului un sac negru pentru a-l pune pe camerele de filmat.

Se pare că această nouă regulă nu a fost primită foarte bine din partea telespectatorilor acestei emisiuni, mulți dintre ei exprimându-și nemulțumirea pe pagina oficială a emisiunii.

„Pleacă sătui de acolo..”

Sursa: Social media

„Nu mai e „Mireasa”, e casă de toleranță .Pleacă sătui de acolo , mâncare, băutură și femei , totul gratis.. / Casa „Mireasa” mai rău ca la bordel ,fac cu rîndul la ușă, urât sezon, cel mai urat. / Mireasa-bordel. / O mascaradă care nu-și avea loc / Ați transformat emisiunea intr-o mascaradă. Le-ati dat băutură din plin de s-au facut de râs, acum le dați și cameră matrimonială. Nici un cuplu nu merită premiul.” au fost o parte dintre comentariile internauților cu privire la această nouă regulă

Un alt aspect care a creat „valuri” în rândul telespectatorilor este legat de cuplul Yana și Andrei. Cei doi logodnici nu vor avea șansa de a câștiga marele premiul al emisiunii, având în vedere situația excepțională a acestui cuplu. Cu toate acestea, susținătorii acestui cuplu și-ar fi dorit ca producătorii să găsească o soluție prin care să le poată oferi și lor o șansă.

După cum bine știți, tânăra a fost nevoită să se reîntoarcă de urgență în Republica Moldova. Acest lucru s-a întâmplat din cauză că viza de ședere îi expirase. Dacă nu ar fi făcut acest lucru, Yanei i s-ar fi interzis accesul în spațiul european.