Reclamă

Indiferent de modul în care îți iei cafeaua, Starbucks a devenit o priveliște familiară pe tot globul ca o sursă de încredere pentru o băutură bună sau o gură de mâncare din mers.

Și fie că vrei să iei o cafea neagră și o banană sau un Frappuccino și un sandviș la micul dejun, clienții au ajuns să se aștepte comanda lor să iasă exact așa cum le place, indiferent unde se află. Dar acum, Starbucks a anunțat că scoate un articol de pe rafturi după ce a descoperit o „problemă majoră de calitate”.

Starbucks scoate un nou articol din meniul său din cauza unei „probleme de calitate”

Starbucks scoate acest articol de pe rafturi din cauza unei „probleme de calitate”. Milioane de oameni au reacționat online
Pixabay

Pe 26 iunie, Starbucks a declarat că a emis o comandă voluntară de „oprire a vânzării”. Pentru puiul său, untul de arțar și sandvișul cu ou. După ce produsul nu a îndeplinit standardele companiei, relatează The Wall Street Journal. Angajații au fost instruiți să arunce noul articol sezonier. Care a fost lansat doar cu mai puțin de o săptămână în urmă, pe 21 iunie.

„Ne angajăm la un nivel înalt de calitate în produsele pe care le servim. Și acționăm întotdeauna cu multă prudență ori de câte ori se ridică un produs sau o problemă de calitate.”, a declarat un purtător de cuvânt al Starbucks, pentru The Wall Street Journal.

Clienții și angajații postează afirmații neverificate că sandvișul i-a îmbolnăvit

Vestea despre tragerea bruscă a produsului vine pe fondul speculațiilor că sandvișul ar fi reprezentat o potențială amenințare pentru sănătate. Începând cu 8 iulie, cinci rapoarte neverificate despre elementul care îmbolnăvește oamenii au fost postate pe site-ul web de raportare a bolilor de origine alimentară.

Alții au apelat la rețelele de socializare pentru a susține că sandvișul i-a îmbolnăvit. Ca răspuns la un videoclip TikTok, un angajat a postat „mi-a scos doi barista la magazinul meu”. În timp ce un altul a răspuns: „Am murit de dureri de stomac toată ziua”, potrivit The New York Post.

Starbucks a respins acuzațiile de toxiintoxicare alimentară, spunând că a scos produsul „cu multă prudență”

Cu toate acestea, Starbucks a respins afirmațiile potrivit cărora alimentele sale sunt responsabile pentru probleme de sănătate. Un purtător de cuvânt al companiei a spus că sandvișurile au ajuns la magazine complet gătite și au fost „încălzite” înainte de a fi servite, potrivit The Post. Ei au adăugat că ordinul de oprire a vânzării „nu are legătură cu listeria și salmonella”. Așa cum susțineau anterior unele rapoarte.

„Problema de calitate care a fost identificată de Starbucks nu ar duce la boli de origine alimentară și orice rapoarte care leagă întreruperea vânzării de boală sunt inexacte”, a spus purtătorul de cuvânt. 


Reclamă

Share.

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro