Reclamă

Adda este una dintre cele mai apreciate cântărețe din țară care se luptă cu o boală care-i dă mari bătăi de cap. Artista suferă de Borelioza și Bartonella, urmând un tratament îndelungat și foarte complicat pentru vindecare.

Adda a aflat în urmă cu ceva timp că suferă de Borelioza și Bartonella, boala transmisă de țânțari sau alte insecte după ce a fost diagnosticată greșit. Aceasta urmează tratamente grele și dureroase care se întind pe o perioadă lungă de timp pentru a se vindeca.

Cum se simte Adda în urma tratamentului

Într-o postare de pe Instagram, Adda a vorbit deschis cu fanii săi și a explicat trăirile pe care le are. Deși este în Cluj și urmează la aibă un concert, aceasta nu se simte bine și încearcă să-și țină sub control atacurile de panică. Borelia eliberează toxine în organism și duce la dureri ale corpului, inclusiv o stare de panică și de neliniște.

Cu toate acestea, cântăreața este recunoscătoare pentru tot ce trăiește, chiar și în aceste condiții. În trecut, nu simțea mulțumire pentru tot ce are, astfel că acum, se bucură că poate inspira și alte persoane. Oricât de greu ar fi, Adda este o luptătoare și este optimistă cu privire la vindecarea sa.

Sursa foto: Instagram

„Aș vrea să vă spun niște lucruri despre care nu prea vorbește nimeni deschis. Pentru că ar da dovada de slăbiciune. Sunt in Cluj la un hotel. Fac exerciții de respirație de 2 ore ca să înving atacul de panică. Am acea reacție herx de la Borelia (când moare, eliberează mai multe toxine decât atunci când e vie). Dureri de membre, maxilar încleștat, tremurat, furnicături, amorțeală fetei și o stare de panică nejustificată și un plâns de bebe incontrolabil. La ora 22:00 am concert și pe lângă faptul că mă adun ca să-mi fac meseria bine, mă adun ca să pot să mă relaxez și să trăiesc bucuria unui concert, din care îmi hrănesc sufletul. Mă dau cu cremă să dizolv nodulii de la injecții ca să aibă asistenta unde să le facă pe următoarele și trec de la furia că trăiesc asta cu recunoștință. Pentru că nu demult am fost un roboțel ce făcea automat lucrurile pentru care, acum îi mulțumesc lui Dumnezeu . Că îmi dă încă o zi și încă o șansă să merg înainte. Să mă vindec și poate să inspir și să ajut alți oameni care simt ca nu mai pot. Și eu simt că nu mai pot. Dar vreau să POT. Și atunci mai pot puțin! Și mâine o sa pot mai mult!”, a scris Adda pe Instagram.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro