Reclamă

Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt părinți dedicați și petrec timp cu copiii lor, astfel că au pregătit o vacanță pe cinste pe continent european.

Anca Serea și Adi Sînă au ales să plece în vacanță într-un loc dorit de mulți turiști. Aceștia au ales capitala Austriei, Viena pentru câteva zile de relaxare alături de trei dintre copii, Ava, Noah și Moise, cei mai mici membri ai familiei. Deși destinația dorită inițial a fost alta, vedeta a preferat acest oraș frumos și plin de istorie.

Anca Serea și familia sa au mai mers în Viena

Fostul model a postat o fotografie pe Instagram în care le povestește urmăritorilor săi activitățile lor. Aceștia au mers la cumpărături de jucări și de haine. Au vizitat locul și s-au distrat pe cinste. Anca Serea consideră Viena un oraș superb, rafinat, unde civilizația este la un nivel înalt, de mai mare este dragul să-l vizitezi.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anca Sina Serea (@anca_sina_serea)

„Vă scriu astăzi din nou de pe meleaguri austriece, unde am ajuns duminică după un drum lung cu mașina. Deși aveam în plan o cu totul altă destinație, Viena și Austria, chiar daca le-am vizitat de multe ori, atât singuri cât și cu familia, continuă să ne impresioneze. Viena este un oraș frumos și rafinat, unde civilizația a atins un înalt nivel. De altfel, în această perioadă a anului, când in alte zone căldura devine copleșitoare, în Viena plimbarea este chiar plăcută. Suntem plecați cu 3 dintre copii, Ava, Noah și Moise și promit să vă țin la curent cu aventurile noastre din capitala austriaca. Ieri a fost zi de shopping: jucării și hăinuțe. Las dovada vie că ne-am distrat împreună cu prietenii noștri. O săptămână frumoasă să aveți, vă îmbrățișez!”, a scris Anca Serea pe contul său de Instagram.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro