Reclamă

Blestemele și farmecele, gândurile rele pe care le are o persoană față de tine se pot lipi cu ușurință de cei care cred în ele, în special. Este cea mai dizgrațioasă formă a oamenilor de a-și face rău între ei, atunci când nu le convine ceva. Din păcate pentru trei zodii ale întregului horoscop, farmecele se pot prinde foarte ușor. 

Este vorba despre zodiile din semnele zodiacale Scorpion, Leu și Pești. Aceste zodii au o aură negativă, care le predispune cu ușurință spre a deveni victimele praticilor neortodoxe. De asemenea, o mare parte a persoanelor născute în aceste semne zodiacale plătesc păcate mai vechi, care au fost făcute în urmă cu mai multe generații.

Scorpionii, Leii și Pești pot fi afectați foarte ușor de practicile persoanelor care se ocupă cu magia neagră

Zodia Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

Nativii născuți în această zodie sunt persoane proofunde, predispuse la transformări continue. De mai multe ori în această viață, Scorpionii o vor lua de la capăt de mai multe ori, tocmai pentru a evolua spiritual și a scăpa de atașamentele toxice.

pixabay

Acesta este unul dintre motivele pentru care au marea șansă de a deveni victimele blestemelor. Ele sunt persoane înclinate către zona mistică și ocultism.

Mereu sunt tentate să afle cât mai multe informații din aceste domenii.

Zodia Leu (23 iulie-22 august)

Leii sunt persoane perseverente și extrem de competitive, după cum le arată și numele zodiei. Zodia lor este guvernată de elementul Foc, motiv pentru care au tendința de a fi deseori vulcanici și mult prea agitați.

pixabay

O mare parte dintre ei sunt atrași de lumea petrecerilor, a jocurilor de noroc și a distracției la cote maxime. Nu cred neapărat în farmece și blesteme, însă sunt conștienți de puterea lor negativă.

Le este însă teamă că cineva le poate face rău în acest fel.

Zodia Pești (19 februarie-20 martie)

pixabay

Adevărați visători, Peștii mereu au întâmpinat probleme în a evolua. Nu le place să vorbească despre propria persoană, iar de cele mai multe ori au tendința de a se interioriza.

Cât despre farmece, o parte din Pești au tendința de a apela la magia neagră și persoanele care ghicesc în cărți. Din acest motiv, se pot alege la rândul lor cu multe blesteme și ghinioane.


Reclamă

Share.

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro