Reclamă

Gina Chirilă este una dintre cele mai frumoase românce și se bucură de mult succes. Aceasta a devenit cunoscută ca și model, apoi a ajuns în Milano pentru o carieră de vis. Deși nu i s-au acordat prea mult șanse la plecarea din România, ambițiile sale au fost atât de mari, încât nimic nu a descurajat-o.

Gina Chirilă s-a remarcat prin frumusețea și munca depusă pentru a ajunge unde își dorește. La 28 de ani se poate considera o femeie împlinită, având o familie frumoasă împreună cu Bogdan Vlădău și fiica lor. Pe plan profesional a ajuns un model internațional, fiind cooptată în multe proiecte de mare amploare.

Gina Chirilă, descurajată de echipa din România

Aceasta și-a dorit mai mult de la viață și a ales să plece din România. În momentul plecării, agențiile cu care colabora pe plaiurile natale nu i-au acordat nicio șansă și mai mult au descurajat-o pentru a rămâne aici. Gina Chirilă a avut destul de mult curaj pentru a merge în Milano singură. Ea a reușit să fie acceptată de patru agenții foarte cunoscute, încât și-a ales unde să meargă. Modelul are un mesaj clar de transmis tuturor persoanelor care o urmăresc și anume că orice vis se poate îndeplini dacă dorința este atât de mare.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gina Chirila (@ginachirila)

„Și m-am dus la Milano, singură spunându-mi aici să eu nu sunt bună pentru agențiile de acolo și să rămân aici. Eu fiind încăpățânată m-am dus, am fost la patru agenții foarte mari și toate m-au acceptat. La sfârșit am ales eu unde să merg. De asta vreau să spun fetelor că avem o forță în noi și dacă tu crezi în tine și în visul tău poți să faci orice, până la o limită. Să avem intenție bună, bineînțeles și vom reuși. După ce am ajuns în Milano, s-a schimbat totul. Modul de a lucra nu mai era atât de aspru.”


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro