Reclamă

Carmen de la Sălciua a declarat într-o emisiune, în urmă cu puțin timp că se gândește să renunțe la cariera muzicală. Aceasta pune mai presus de orice credința în Dumnezeu și consideră că domeniul ei de activitate l-ar putea nemulțumi pe Dumnezeu.

Artista vrea să-și dedice viața din plin divinității și este convinsă că trebuie să-și schimbe meseria treptat. Cu toate acestea însă, bruneta a clarificat totul în mediul online, spunând că nu va renunța la talentul ei în scurt timp, ci se gândește la acest lucru în viitorul apropiat.

Carmen s-a gândit să-și schimbe meseria

„Încerc pe cât posibil ca muzica pe care eu o cânt să nu aducă oamenii într-o stare în care să intre în păcat. Deși, de foarte multe ori nu mai pot să controlez asta și atunci realizez cât de mare este păcatul meu. Probabil și lucrarea mea a fost să fiu cunoscută și iubită de atâția oameni. Și într-un final să fie destinată viața mea lui Dumnezeu, mi-aș dori.

Îmi doresc să cânt, dar îmi doresc s-o iau mai ușor și într-un final. Probabil, să-mi schimb meseria. Simt că aș putea să ajut foarte mulți oameni din umbră. M-aș vedea undeva într-un vârf de munte. Într-o căsuță, și să primesc oameni cărora să le vorbesc despre Dumnezeu.”, a declarat Carmen într-o emisiune pe Youtube.

Carmen de la Sălciua nu va renunța curând la muzică

Carmen și-a panicat fanii după ce a spus că va renunța la muzică pentru a-i acorda mai multă atenție lui Dumnezeu. Artista a făcut anunțul în cadrul unei emisiuni, însă acum, aceasta a clarificat totul. Solista a menționat pe contul ei de instagram că se gândește să facă acest lucru în viitorul îndepărtat, și nu acum. Artista a publicat un instastory în care le-a explicat fanilor săi că decizia ei nu va fi luată în curând, ci mai târziu. Iată ce a scris Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua a clarificat totul! După ce a spus că va renunța la muzică, artista a făcut un nou anunț. Va mai cânta sau nu? FOTO
social media

Reclamă

Share.

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro