Reclamă

Patriarhul Daniel este cunoscut de o țară întreagă. Nu există român care să nu-l fi văzut vreodată, fie la Tv, fie în realitate. Ei bine, și dacă toată lumea știe cum arată, cu siguranță sunt puțini cei știu cum arăta acesta în urmă cu 40 de ani.

Dacă l-ai întâlni pe stradă, mai mult ca sigur n-ai știi cine este, căci dacă stai să compari cum arăta Patriarhul acum câteva zeci de ani și cum arată acum, poți spune că transformarea este colosală. Este tare greu să ni-l imaginăm pe acesta fără veșminte albe și fără barba deasă, ba chiar îmbrăcat în haine casual. Te asigurăm că imaginile cu acesta sunt de-a dreptul spectaculoase.

Șerban Huidu a făcut public fotografia cu Patriarhul Daniel din urmă cu 40 de ani

Șerban Huidu a publicat recent pe conturile sale oficiale o fotografie de colecție, imortalizată în urmă cu fix 40 de ani. În poză îl putem observa pe prezentatorul de la „Cronica cârcotașilor”. Stând alături de un bărbat bine făcut, cu barba deasă și îmbrăcat lejer. Acesta este chiar Patriarhul Daniel. Odată cu trecerea anilor, reprezentantul Bisericii Ortodoxe s-a schimbat radical.

„Fix 40 de ani despart aceste doua fotografii. Prima e din 1982 și este făcută la Mânăstirea Sfânta Maria din Techirghiol. Când un tânăr profesor a făcut poze, la final de vacanță, cu oltenașul ce i-a fost comesean toată durata sejurului.

Cealaltă fotografie a fost făcută azi la Patriarhie când oltenașul i-a oferit amintirea de acum 40 de ani, Preafericitului Daniel.

Aș vrea ca toată lumea să îl cunoască așa cum îl cunosc eu. Un om jovial și hâtru cu o cultura impresionantă și care poate vorbi la fel de ușor despre fizica cuantica sau despre un șurub”, a scris Huidu.

Cu siguranță îl cunoști, dar nu știi cum arăta în urmă cu 40 de ani. Patriarhul Daniel era „casual” și nu purta veșminte bisericești. FOTO
social media

Șerban Huidu a vorbit despre Patriarhul Daniel la superlativ, spunând că și-ar dori ca lumea să-l cunoască pe acesta așa cum este cu adevărat. În plus, acesta a menționat faptul că îl consideră pe acesta un om inteligent și cu o cultură generală vastă.


Reclamă

Share.

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro