În urmă cu mai bine de patru ani, Ana Baniciu și Raluka au plecat împreună în aventura vieții lor, în cadrul emisiunii „Asia Express”.

Cele două au format o echipă în primul sezon al show-ului care a creat dependență în rândul telespectatorilor încă de la prima difuzare.

Aducându-și aminte de această perioadă a vieții sale, Ana Baniciu spune că participarea lor în acest reality show a fost un soi de inconștiență de care au dat dovadă, mai ales că emisiunea se afla la primul sezon, neavând să știe ce le vor aștepta în această experiență.

În ciuda faptului că nu știau în ce s-au „aruncat”, cele două artiste erau ferm convinse că vor câștiga. Chiar în timp ce zburau spre Asia, în aeronavă, cele două își spuneau că vor fi echipa care vor pleca acasă cu trofeul și premiul pus în joc.

Ana Baniciu: „Eu nu concepeam să mă întorc de acolo mai devreme de finală”

@lora_blogger8

#bucurestiromania?? #chisinaumoldova #lora_blogger #viral #fy #fyp #anabaniciu #asiaexpress

♬ sunet original – Lora Blogger

Ana Baniciu este de părere că a fost mâna destinului faptul că au câștigat, având în vedere că la începutul parcursului lor lucrurile nu au stat foarte bine.Iată că, intuiția celor două nu a fost una greșită, având în vedere că la final de sezon au câștigat emisiunea.

„Inițial a fost inconștiență! Îți dai seama, era prima ediție. Nu se știa absolut nimic! A fost inconștiență, dar inconștiență frumoasă. Raluca în continuu și eu îi spuneam ei că noi câștigăm. Noi ne ziceam din avion, de când am plecat, dar nu credeam niciuna deep inside.

Nu credea nimeni asta, dar noi tot vociferam, tot spuneam, tot ne proiectam. Sunt convinsă că parcursul nostru nu avea nicio șansă la început, acolo, în Asia. S-a schimbat pe parcurs. S-a schimbat și pentru că așa a fost universul să fie. (…) Eu nu concepeam să mă întorc de acolo mai devreme de finală.” a declarat Ana Baniciu în cadrul emisiunii online, „Duet cu Alexandra”