Reclamă

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului WTA Dubai după un meci greu cu Aryna Sabalenka, reușind să se impună în turul secund și în decisive. Scorul partidei a fost de 3-6, 6-2, 6-2.

Astăzi, 21 februarie, are loc semifinala dintre Simona Halep și Jennifer Brady, programată după ora 17:00 a României. Disputa va fi comentată și prin live text pe substantial.ro.

Meciul dintre Halep și Brady este programat al doilea, după semifinala jucată de Elena Rybakina și Petra Martic. Una dintre cele două jucătoare va fi rivala Simonei, dacă românca reușește să treacă de semifinale.

Finala WTA Dubai se va disputa sâmbătă, ora nu este încă stabilită.

Simona Halep și Jennifer Brady s-au mai întâlnit în acest an pe teren, la Australian Open 2020, unde românca a învins jucătoarea din SUA. Cele două s-au mai întâlnit pe teren și în 2019, unde tot Halep a ieșit învingătoare.

Pentru calificarea în semifinalele WTA Dubai, Simona câștigă 185 de puncte în clasament. Dacă va ajunge în finală, Halep va mai primi 305 puncte, iar câștigarea turneului îi va aduce jucătoarei 470 de puncte WTA.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro