Ionuț Dolănescu și soția sa sunt căsătoriți de mai bine de 14 ani. Artistul a oferit recent detalii despre căsnicia sa. Care este secretul unui mariaj de succes. 

Ionuț Dolănescu este unul dintre cei mai cunoscuți și talentați interpreți de muzică populară din România. Acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția sa, Doinița Dolănescu, de mai bine de 14 ani. Iată ce a mărturisit apreciatul artist despre partenera sa de viață. Cei doi se iubesc din ce în ce mai mult pe zi ce trece.

social media

Detaliile emoționante ale interpretului despre căsnicia cu soția sa

Se zice că dragostea durează numai trei ani. Însă, Ionuț Dolănescu și soția sa au dovedit contrariul. Cei doi sunt căsătoriți de mai bine de 14 ani. În cadrul unei emisiuni TV, interpretul de muzică populară a spus că nu poate trece o zi fără să-i spună soției sale că o iubește, mai ales pentru că merită.

Mai mult decât atât, artistul a ținut să mărturisească faptul că el și soția sa fac totul împreună. Se pare că cei doi îndrăgostiți găsesc fericirea în lucruri simple. Așadar, artistul a mărturisit care este secretul unei căsnicii de succes, având în vedere că se iubesc de mai bine de 14 ani.

„În fiecare zi îi spun că o iubesc, o drăgălesc și o dezmierd pentru că ea chiar merită. E greu să fii și mamă, și artistă… Fericirea o găsim în lucrurile simple, ne trebuie atât de puțin ca să fim fericiți! Facem totul împreună. Până și tenis jucăm împreună!”, a mărturisit Ionuț Dolănescu, în cadrul unei emisiuni TV.

De asemenea, artistul se mândrește cu soția sa ori de câte ori are ocazia. El este de părere că cea care a reușit să-i fure inima este un om foarte bun din cauză că nu ar fi avut o copilărie perfectă. Ea a trebuit să crească fără tată.

„Probabil este un om atât de bun pentru că ea a crescut fără tată.”, a adăugat artistul.