Reclamă

Cristina și Sebi au format unul dintre cele mai sudate cupluri de pe „Insula Iubirii”. Sau, cel puțin, asta au afișat la început. Din păcate, lucrurile nu au stat deloc așa, iar bonfire-ul final le-a adus celor doi despărțirea.

Pe insula ei, Cristina a început încă din primele zile să simtă o atracție foarte puternică vizavi de ispita Bogdan Ionescu. Într-un final, aceasta și-a declarat sentimentele în fața lui și a optat pentru prospețime, alegând să renunțe la profunzime, adică la Sebi. Pe de altă parte, Sebi s-a apropiat de ispita Oana, iar cei doi au avut o chimie extrem de deductibilă.

La bonfire-ul final, Cristina și Sebi au decis să plece separați

La fel ca în cazul celorlalți concurenți, Cristina și Sebi au fost întrebați, la bonfire-ul final, cum aleg să plece. Cei doi au plecat separat, însă ceea ce a uimit pe toată lumea a fost îmbrățișarea lor de rămas bun, care a mai scos la iveală sentimentele pe care și le poartă unul altuia.

„A sosit momentul la care vă așteptați…cu siguranță. Trebuie să luați o decizie. Cristina, decizi să pleci împreună cu Sebastian, separat sau cu un alt partener?”, a spus Radu Vâlcan, către concurentă.

„Despărțiți. Nu se aștepta Sebastian nicio secundă să spun că vom pleca împreună, pentru că și el a fost de acord și a susținut că el trebuie să fie singur. Trebuie să încerce să fie singur”, a spus Cristina, cu ușoare remușcări

La întoarcerea în România, Cristina a încercat să aibă o relație cu ispita Denis

La 6 luni de la terminarea filmărilor, Cristina a fost sinceră și a recunoscut, public, faptul că a încercat să aibă o altfel de legătură cu ispita Denis.

‘’După ce m-am întors de pe Insulă am avut o perioadă mai grea. Nu știam ce îmi doresc, ce nu-mi doresc. Nu eram bine. La o petrecere ne-am întâlnit întâmplător. Am văzut că nu suntem supărați unul pe celălalt, că totuși există înțelegere și că putem să discutăm cu calm.

Cu Denis m-am întâlnit de 3 ori cred. Am încercat noi cumva să creem ceva acolo, doar că știam că nu sunt bine după ce m-am despărțit de Sebastian, știam că nu pot să ofer mare lucru. Consider că ne-am ajutat reciproc.’’, a spus Cristina.


Reclamă

Share.

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro