Reclamă

Odată cu venirea verii, toate doamnele și domnișoarele merg le cumpărături pentru a-și alege costumul de baie perfect pentru piscină. Ei bine, dar ce te faci atunci când costumul tău de baie preferat capătă un miros neplăcut sau are pete? Nu te panica! Există un truc genial care te ajută să îți speli costumul și să pară ca nou!

Cum cureți un costum de baie pentru a fi ca nou

Atunci când mergi la cumpărături pentru a-ți alege un costum de baie, cu siguranță ții cont de mai multe aspecte. În primul rând, te uiți să vezi ce vestimentație se potrivește corpului tău, apoi ce culori te-ar avantaja. Să nu mai vorbim de accesorizare, precum volane, paiete sau alte artificii. Însă, ce te faci atunci când ai nevoie să-l cureți în așa fel încât să pară nou. Ei bine, există câteva trucuri care te vor scăpa de aceste griji.

Chiar dacă este un lucru deranjant, unele articole vestimentare se pot deteriora după mai multe spălări. Costumul de baie, de exemplu devine tern. Își poate pierde forma sau nuanța, ori poate căpăta un miros neplăcut de plajă sau de ulei. Iată ce trebuie să faci.

Ori de câte ori îți speli costumul, trebuie să-l clătești cu apă rece pentru a îndepărta petele de murdărie, cremă, ulei, nisip, sare sau alte bacterii și agenți. Este important să eviți balsamul de rufe, deoarece înfundă țesătura și își pierde proprietățile. Cel mai indicat ar fi să-l speli manual cu un săpun delicat.

Te-ai săturat de petele de pe costumul de baie și de mirosul neplăcut de ulei de plajă, care persistă chiar și după spălare? Iată trucul care îți va salva viața
pixabay.com

Specialiștii recomandă dezinfectarea costumului

Chiar dacă ai reușit să scoți petele sau mirosul neplăcut din costumul tău de baie preferat, trebuie să mai ții cont de un aspect important. Specialiștii recomandă să-ți dezinfectezi costumul ori de câte ori îl porți. Pentru asta ai nevoie să folosești oțet. Astfel, acidul acetic va proteja culoarea lui și va elimina mirosurile neplăcute. Pune-l în mașina de spălat ca înlocuitor pentru balsamul de rufe. Rezultatele vor fi de-a dreptul fenomenale, iar grija ta în privința costumului tău de baie va fi uitată!


Reclamă

Share.

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro