Recent, Emma Răducanu a fost surprinsă într-o ipostază inedită. Cu toate că este miliardară în euro, sportiva este o fire foarte modestă. Se pare că Emma preferă utilitatea în locul luxului. 

Dacă mulți tineri preferă să se laude cu mașina pe care o conduc, Emma Răducanu nu le ia exemplul acestora. Tenismena este foarte modestă și cumpătată atunci când ia decizii ce implică bani la mijloc.

Așadar, cu toate că tenismena este ambasador al mărcii de mașini Porsche, ea a fost surprinsă recent la volanul unei mașini românești, în Marea Britanie. Dacia este categorizată drept cea mai ieftină mașină din Regatul Unit. Mai mult decât atât, modelul mașinii nu este nici măcar nou, din 2022.

social media

Emma Răducanu, surprinsă la volanul unei mașini românești

Emma Răducanu a fost surprinsă recent, pe străzile din Marea Britanie, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată. Tenismena s-a urcat la volanul unei mașini românești, mai exact o Dacia Sandero de culoare albă. În ciuda statutului său, sportiva este foarte modestă. Ea conduce fără șofer, așa cum obișnuiesc mai mulți tineri care ajung să aibă succesul acesteia.

Cât costă Dacia pe care Emma Răducanu o conduce

Exact! Emma Răducanu conduce o Dacia Sandero. Mai mult decât atât, modelul mașinii nu este unul nou, sigla acesteia fiind schimbată ulterior. În acest moment, o astfel de mașină, cu toate dotările necesare ajunge până la prețul de 14.000 de euro. Însă, prețul automobilului pe care Emma Răducan îl conduce este cu mult sub această sumă.

La US Open, Emma Răducanu a câștigat un premiu în valoare de 1.8 milioane de lire sterline. Cu acești bani, sportiva își poate cumpăra cel puțin 4 mașini de lux. Însă, tenismena a dorit să arate că este modestă și discretă atunci când vine vorba despre obiectele materiale.

În trecut, Emma vorbea despre cât de mult și-ar dori un Porsche. Cu toate că este ambasadorul acestui brand luxos de mașini, tenismena a preferat simplitatea și utilitatea în locul luxului și al opulenței.