Andreea Bănică se poate considera o mamă și o soție împlinită.

Solista are o căsnicie excepțională cu soțul ei, Lucian Mitrea, iar cei doi copii ai lor îi luminează viața. Vedeta a mărturisit că este tare mândră de familia ei, în special de fiica sa Sofia, care a ajuns la vârsta adolescenței. 

Andreea Bănică este împlinită pe toate planurile! Este căsătorită de mai bine de 15 ani cu Lucian Mitrea, iubitul ei din liceu, care i-a dăruit doi copii minunați. Când vine vorba de odraslele ei, artista nu-și mai încape în piele de fericire. Recent, blondina a vorbit deschis despre relația pe care o are cu fata ei, Sofia, care a împlinit deja 13 ani.

Andreea Bănică încearcă să-i dea cele mai bune sfaturi fiicei sale

Ea a recunoscut că nu o sperie faptul că Sofia este o adolescentă în devenire și încearcă să-i dea cele mai bune sfaturi în viață, pentru a nu face aceleași greșeli ca ea. Andreea Bănică a mai adăugat faptul că și-ar dori ca Sofia să fie ambițioasă.

„Nu mă sperie că se maturizează. Mă sperie faptul că atunci când îi spun că poate să își strice părul, trebuie să îi spun de multe ori. Ideea e că atunci când îi spun că părul este frumos natural și dacă îl ai așa trebuie să îl menții să ai grijă de el, dacă ai niște unghii frumoase, naturale, ai grijă de ele, nu le pune pe cele false, imense, ca să pari altceva.

Încerc să mențin tot ce e natural și frumos la ea, pentru că știu că am un copil frumos, deosebit și e normal să țin așa de ea, cât pot de mult. Mai departe și mai târziu, ea va decide ce-și va face, cum va avea părul, creț, blond, ars, nears. Va trece și ea prin niște experiențe, pentru că așa sunt copiii, așa am fost și eu.

Îmi doresc și ea să aibă măcar puțin din ambiția mea, dacă nu are mai mult. În anumite privințe, cu siguranță va avea mai mult. Suntem diferite, eu nu pot decât să îi insuflu ceea ce e mai bine pentru ea, iar ea mai departe va decide., a declarat Andreea Bănică, pentru Wowbiz.

foto: instagram

Și-a dus fiica de urgență la doctor

Artista le-a mărturisit internauților că a ajuns cu fiica sa la medic, după ce Sofia are probleme cu dantura. Nu a fost deloc ușor să o convingă, având în vedere că adolescenta a avut emoții, dar mama sa i-a fost alături pe durata vizitei la dentist. Ulterior, artista a mărturisit că Sofia și-a rezolvat problemele cu dantura și că urmează să își pună aparat dentar.

„Are emoții! Eu nu mai spun nimic… vai cum era când eram eu mică. Norocul meu că nu am avut probleme mari, iar azi am dantura mea sănătoasă. Avem de rezolvat trei dințișori la Sofia, apoi urmează aparatul dentar. Nu pot decât să mă bucur că avem atâtea posibilități pentru un zâmbet frumos și sănătos”, a scris Andreea Bănică pe rețelele de socializare.