Reclamă

„Inimă de țigan” este unul dintre cele mai îndrăgite seriale din epoca telenovelelor românești. De-a lungul timpului, producția românească a cucerit inimile tuturor românilor. Chiar și în prezent, fanii serialului mai urmăresc anumite secvențe și își amintesc cu drag de State și Flăcărica, cei care le-au făcut inimile să bată și le-au readus zâmbetul pe buze. 

Îți mai amintești cum arăta casa în care locuiau State și Flăcărica? Ei bine, acum au avut loc câteva mici modificări. Cu siguranță Gheorghe Visu, alias State Potcovaru ar fi uimit să-și revadă „fosta casă”. Fanii au rămas impresionați de locul în care personajele lor preferate și-ai jucat rolurile cu patos.

Cum s-a schimbat locul în care au jucat State și Flăcărica

Acum, casa în care State și Flăcăria și-au pus amprenta este verde, însă împrejurimile nu s-au schimbat. Totul pare să aibă încă, contur, dar nu și viață. Asta deoarece personajele excentrice care au „colorat” prin rolurile lor amuzante locuința nu mai pășesc acolo. Cu toate acestea, fanii înfocați ai serialului și-au dorit să revadă locul și să-și amintească de anii în care telenovela românească le-a marcat sufletele.

@lexyregina după renovări și după ce a fost vopsită în verde, acum platoul nostru de filmare ?? #foryou #foryoupage #romania #inimadetigan #state #serial #film #onset ♬ original sound – Tipa cu muzica?

Cum își amintește Gheorghe Visu despre perioada în care a jucat în „Inimă de țigan”

„Cea mai frumoasă perioadă a vieții mele de actor este acolo din multe puncte de vedere. Eu acolo m-am jucat pe mine. Eu ce fac acolo, făceam acasă de mult cu prietenii. Acolo e viața mea particulară. Acolo e felul meu de a mă distra. Impulsul mi-a fost dat de regizorul Iura Luncașu și 70% din improvizații vin de la el.”, a povestit actorul în urmă cu ceva timp, în cadrul unui interviu pentru PRO TV.


Reclamă

Share.

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro