Cei care au animale de companie se bucură mereu de prezența lor.

Linsul este primul lucru pe care, de fel, câinii îl fac atunci când te văd. Acest lucru creează o legătură foarte specială între animal și om. Iată care este motivul pentru care un câine te linge atunci când te vede. 

Dacă ai acasă un animal de companie și nu știi ce transmit gesturile sale, noi îți prezentăm o serie de acțiuni pe care patrupedele le fac. Animalele de companie își arată afecțiune față de stăpân prin diferite modalități.

social media

De ce te linge câinele

Există foarte multe motive pentru care animăluțul tău de companie vrea să-ți atragă atenția. Poate te-ai întrebat mai mereu care este motivul pentru care un câine te linge. Ei bine, aceștia te ling deoarece doresc să-și arate afecțiunea față de tine. Pentru ei, linsul este ca un salut prietenos sau un semn al fericirii.

Mai mult, atunci când vezi că un câine se linge pe bot, atunci o face pentru a se calma. Cei mai mulți câine recurg la acest gest când sunt, de exemplu, la veterinar și sunt speriați. Mulți câini își mai ling stăpânii atunci când țipă sau se ceartă, pentru a-l calma de asemenea.

Ce alte semne mai vrea animalul tău de companie să-ți arate

De fel, multe animale de companie vor să atragă atenția asupra a ceva anume, iar acesta este motivul pentru care își ling stăpânii. Deseori, acestea recurg la acest gest pentru a te juca cu ei sau pentru că se plictisesc și vor să fie băgați în seamă.

Există totuși mulți oameni care nu suportă să fie linși pe față de animalul lor de companie și care categoriează această chestie drept scârboasă, mai ales atunci când sunt linși pe față. În cele din urmă. trebuie să te ferești atunci când animalul tău de companie vrea să te lingă pe față, deoarece aceștia pot transmite microbi.