Reclamă

Oana Roman și Marius Elisei au apărut de-a lungul timpului în presă din cauza certurilor dintre ei. Cei doi au divorțat la un moment dat, apoi s-au împăcat. Însă, acum se află din nou în pragul divorțului. Vedeta a dat de înțeles în această perioadă că s-ar putea să pună punct definitiv relației cu tatăl copilului ei.

Oana Roman, din nou la cuțite cu Marius Elisei!

Se pare că Oana și Marius nu se află în cea mai bună perioadă a relației lor. Cei doi se află din nou în plin conflict, iar asta ar putea să ducă din nou la despărțire. Aceasta a mărturisit în cadrul unui interviu motivele pentru care au apărut din nou divergențe între ea și tatăl fetiței sale.

„Divergențele apar din varii motive. Apar pentru că, la un moment dat, poate vedem lucrurile ușor diferit, și comparativ cu trecutul pe care îl are fiecare, cu generația din care venim. Le gestionăm… uneori nu prea reușim să le gestionăm, suntem și noi oameni. E o provocare.”, a declarat Oana Roman conform unica.ro

În plus, vedeta a mai spus că Marius Elisei este un bărbat extrem de gelos, iar ea nu ar fi deloc.

„Eu nu sunt deloc. El cât și pentru mine la un loc.”, a completat vedeta, potrivit aceleiași surse.

Abia acum s-a aflat! Care sunt, de fapt, motivele pentru care există certuri între Oana Roman și Marius Elisei
Social media

Cum se ocupă Marius Elisei de creșterea fetiței

„În ceea ce privește creșterea acestui copil nu pot spune că ne-am contrazis de foarte multe ori. Poate de două-trei ori, când mi s-a părut mie că el o super-protejează, o super-apără, dar foarte rar s-a întâmplat. În rest, am crescut-o doar noi doi. În prima parte a vieții ei, când eu eram foarte bolnavă, Marius a fost cel care a fost lângă ea.

Din punctul ăsta de vedere este un tată impecabil, s-a ocupat în mod impecabil de acest copil. S-a implicat enorm de mult în educația și în creșterea ei. Este, probabil, singurul subiect în care noi doi nu avem divergențe de niciun fel.”, a spus Oana Roman potrivit aceleiași surse menționate.


Reclamă

Share.

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro