Reclamă

Pandemia l-a afectat serios pe Gheorghe Gheorghiu! Celebrul artist a decis să-și vândă vila impunătoare din Buftea. În locuința respectivă a locuit tatăl său în ultimii ani, înainte de a muri. Acum, Gheorghe Gheorghiu dorește să vândă casa sau să o închirieze unei companii medicale. Prețul nu este deloc mic!

Gheorghe Gheorghiu vinde casa de lux din Buftea

După o viață întreagă dedicată muzicii, Gheorghe Gheorghiu și-a îndeplinit un mare vis. În 2011, el a reușit să-și cumpere vila din Buftea, acolo unde a investit 120.000 de euro. De-a lungul timpul, Gheorghe Gheorghiu a băgat bani frumoși în renovarea casei. Din acest motiv, solistul a decis să o vândă cu suma de 350.000 de euro. Cu toate că trăiește în SUA, el revine în România în fiecare vară.

„Casa e una foarte mare! Pot locui în ea lejer trei familii, după mine… Am făcut-o după gustul meu, cu cele mai bune materiale. Pe scurt, are tot ce vrei ca să trăiești ca-n vise. Două etaje, bine compartimentată, terase închise, terase deschise, foișoare, tot felul de cămăruțe cărora le poți da tot felul de întrebuințări. La care se adaugă foarte mult spațiu verde, vreo 600 de metri pătrați!

Așa că sper să se vândă! Iar dacă nu se va întâmpla asta, nu voi fi deloc supărat. Nu țin musai să se vândă și am în minte și un plan de rezervă pentru cazul în care nu voi găsi rezolvarea pe această parte. După mine e un preț foarte bun. Aș spune că am cerut un preț civilizat. Mă voi feri să spun dacă e în ton cu prețul pieții sau nu, fiindcă după mine cel mai important e să te simți bine în casa ta”, a declarat Gheorghe Gheorghiu, conform Playtech.

foto: captură video

Solistul s-a însurat în America

În toamna lui 2021, Gheorghe Gheorghiu s-a însurat în America cu Gabriela Băncescu, la un restaurant de lux din New York, Statele Unite ale Americii.

„Am emoții, că nu prea sunt obișnuit cu stilul ăsta. Vor veni foarte mulți prieteni, și-au luat viza, și-au luat biletele de avion. O să facem o nuntă tradițional românească, Gabriela se va ocupa. Vor fi în jur de o mie de invitați. Vin din România foarte mulți, prieteni, artiști. Am dat vreo 500 de invitații ori câte două persoane. Eu nu aș fi vrut să facem tămbălăul ăsta, mie mi-ar fi plăcut o petrecere mică, restrânsă, frumoasă”, a mărturisea artistul la vremea respectivă.


Reclamă

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro