Reclamă

Povestea de dragoste cu iz de amantlâc dintre Manuela Oprișiu și Leo de la Roșiori nu mai este un secret pentru nimeni. Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” s-a iubit în mare secret cu celebrul manelist Leo de la Roșiori. În urma relației acestora a rezultat o fetiță, însă chiar și așa, Leo s-a întors la soția lui și a lăsat-o, din nou, și pe aceasta însărcinată.

De ce a lipsit Leo de la Roșiori de la botezul fiicei sale

Întrebată de ce Leo de la Roșiori a fost marele absent de la botezul fiicei sale, Manuela Oprișiu a dezvăluit, cu durere în suflet, că nu vrea nici măcar să-i pronunțe numele. Bruneta a mai declarat că atunci când va crește, fiica sa va afla tot adevărul despre povestea de iubire dintre mama sa și manelistul celebru.

„Nu pot să spun decât că…pentru a da naștere unui copil e nevoie de un tată. În ziua de astăzi, din punctul meu de vedere, un copil se face doar dacă își doresc ambii părinți. Nu mai există întâmplare. Ozana mi-a fost și este un copil foarte dorit și iubit. Ne-am dorit amândoi. Atât eu cât și tatăl. Nu vreau să-i pronunț numele, pentru că nu merită. Cine trebuia și cine merita să fie alături de noi, este.

Iar cine nu, nu contează nici pentru mine și nici pentru fata mea. Nu merită să fie în viața noastră. Îi voi spune fetei mele povestea adevărată, nu ceea ce a prezentat el oamenilor. I-am zis că poate să mintă o Românie întreagă, dar pe Dumnezeu nu poate să-l mintă niciodată.”, a spus Manuela Oprișiu, despre absența lui Leo de la Roșiori de la botezul fiicei lor.

@larisajudele Pentru a da naștere unui copil , este nevoie de un tată … #5pasidebine #? #5pasidebine #5pasidebine #viral #pfy ♬ sunet original – Larisa Judele

Leo de la Roșiori s-a împăcat cu soția lui

Leo de la Roșiori și soția sa s-au împăcat în urma insistențelor artistului. Acesta a rugat-o pe mama copiilor lui să se întoarcă în țară și să-și continue căsnicia alături de minunații lor copii. Aceștia se pare că sunt din nou fericiți. Pentru Denisa, dragostea a învins, iar celebrul artist se pare că și-a dat seama că soția lui va rămâne singura lui iubire adevărată. Denisa a fost pregătită să-i ierte acestuia infidelitatea și să meargă mai departe pe același drum.


Reclamă

Share.

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro