Reclamă

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu au spus „da” în fața ofițerului stării civile. Cei doi s-au căsătorit la Constanța și, alături de ei au fost prietenii și familia. Actorul a mai fost căsătorit în trecut și a divorțat în urmă cu patru ani.

Tripla campioană olimpică la gimnastică și actorul sunt un cuplu de patru ani, s-au logodit în anul 2020, dar nu au putut organiza frumosul eveniment din cauza pandemiei. Ceremonia a avut loc sâmbătă, la Marea Neagră, fiind una restrânsă, așa cum și-au dorit mirii.

Deși cei doi au vrut să fie discreți pe rețelele de socializare, prietenii au imortalizat momentele și au postat. În acest fel, internauții au văzut-o pe fosta gimnastă și pe partenerul ei în ziua cea mare. Cătălina Ponor a purtat o rochie albă, scurtă, cu mâneci bufante, care au făcut-o să strălucească. Coafura a fost una lejeră, având părul lăsat pe spate.

La fel de importantă a fost și ținuta lui Bogdan Jianu, care a purtat o pereche de blugi albaștri alături de o cămașă și vestă într-o culoare închisă. Cei doi s-au bucurat de eveniment și au devenit soț și soție după o perioadă de așteptare.

Sursa foto: Social media

Bogdan Jianu a fost căsătorit cu Julia Chelaru

Bogdan Jianu este un actor și regizor cunoscut și ca „Vlad Țepeș.” Numele domnitorului vine de la contribuțiile sale în ceea ce privește filmele cu caracter istoric în care a jucat. El a divorțat de Julia Chelaru după o relație ce a ținut aproape două decenii.

Actorul și Julia Chelaru au divorțat în urmă cu patru ani, după o relație ce a ținut 17 ani. Fosta membră a trupei Exotic a vorbit despre motivul separării, iar acum, cei doi sunt în relații bune.

„Nu mai eram fericiți de ani buni, dar am continuat așa. El, în ultimii ani, a plecat la Târgoviște să-și împlinească visul lui, actorie, cascadorie, cai, lupii albi. Eu am rămas aici, în București, nu mă mai regăseam.”, a spus Julia Chelaru la începutul anului.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro