Reclamă

Povestea de dragoste dintre Valentin și Valeria Uritescu nu a debutat ca o furtună, însă ceea ce aveau să trăiască pe parcurs s-a transformat într-una de toată frumusețea. De departe, iubirea care i-a legat timp de mai bine de 50 de ani ar putea fi catalogată, cu ușurință, ca fiind un scenariu de film.

În urmă cu ceva timp, Valentin Uritescu a acordat un interviu în cadrul căruia a vorbit, deschis, despre infidelitățile pe care le-a făcut în timpul căsniciei cu Valeria. Deși și-a iubit enorm soția, actorul a dezvăluit că între cei doi nu a existat o pasiune nebunească. Motiv pentru care a mai „călcat strâmb”.

„Căsnicia mea durează de jumătate de secol”

„Cum cea mai mare parte a oamenilor nu poate înţelege asta, nu mă mai chinuiesc să explic. În dragoste, până a ajunge la spasmul de dincolo de conştiinţă, am căutat înnămolirea în zemurile celei iubite. Cotrobăirea prin toate cotloanele ei, explorarea şi punerea în practică a tot ce venea în sprijinul acelui extaz şi agonii finale.

Acolo unde există pasiune dincolo de limite, nu mai încape nimic. Incendiul provocat este atât de mare, că in momentul în care s-a stins, nu mai rămâne nimic. Căsnicia mea durează de jumătate de secol. În primul rând datorită soţiei mele echilibrate, căreia i-a fost de ajuns un jurământ respectat de mine.

N-am făcut nici o greşeală care să ducă la înstrăinarea noastră. Lipsa comunicării, a încrederii reciproce, neglijarea atenţiilor care îi fac plăcere, egoismul, acestea sunt greşeli care în timp devin grave. N-am făcut asemenea greşeli.”, spunea Valentin Uritescu în 2017, potrivit larevista.ro.

Cum a ajuns actorul Valentin Uritescu să-și înșele soția de 3 ori. Povestea de iubire care a uimit pe toată lumea
arhivă presă

Cum s-au cunoscut Valentin și Valeria Uritescu

În anul 1960, soarta lui Valentin Uritescu avea să se schimbe radical. La momentul respectiv, regretatul actor a întâlnit-o pe Valeria, cea care avea să-i devină soție. Cei doi s-au întâlnit într-un tramvai din Brăila, au coborât împreună la aceeași stație, după care actorul a întrebat-o dacă nu cumva ar vrea să iasă cu el la o prăjitură. La plecare, a sărutat-o pe ambii obraji. Iar Valeria a rămas cu regretul că între ei nu s-a întâmplat ceva mai mult.

Deși lucrurile se desfășurau frumos și normal între ei, actorul a dezvăluit, în repetate rânduri, că între el și soția sa nu a existat pasiune. Iar pasiunea de care vorbea, a găsit-o în alte femei. Tocmai din acest motiv, regretatul Valentin Uritescu a ajuns să-și înșele soția de trei doi în timpul căsniciei care a durat mai bine de 50 de ani.


Reclamă

Share.

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro