Reclamă

La cei 52 de ani ai săi, Loredana Groza le întrece în frumusețe și forme apetisante pe multe dintre puștoaicele considerate fatale. Artista știe exact ce trebuie să facă atunci când vrea să atragă atenția, așa că nu e de mirare că îi și iese, de fiecare dată.

 Loredana Groza lovește din nou!

Recent, Loredana Groza a rupt gura târgului! Aflată la plajă, artista a îmbrăcat un costum de baie super sexy, dar puțin neobișnuit. Mai exact, piesa vestimentară imita, la perfecție, denimul. Cu un bust generos, picioare ferme și frumos lucrate la sală, cu o atitudine de divă și o imagine impecabilă, Loredana Groza s-a lăsat, și de această dată, admirată de toată lumea. Pentru că ține foarte mult la fanii săi din mediul online, Lori a postat câteva fotografii incendiare pe Instagramul său. Asta spre deliciul tuturor celor care de-abia așteptau să o admire într-o astfel de ipostază.

Ipostaze de infarct! Cum s-a pozat Loredana Groza, pe plajă, la 52 de ani. FOTO incendiar
social media

Câte operații estetice are Loredana Groza

Este acuzată în mod constant că ”s-a tunat„ și chiar este deseori comparată cu Loredana Chivu la capitolul imagine. Mulți dintre fanii ei susțin că Lori nu își acceptă vârsta și apelează la „artificii de frumusețe” exagerate. Pe internet, artista s-a trezit de mai multe ori cu un val de comentarii și mesaje răutăcioase la adresa ei legate de acest aspect.

Se pare însă că jurata X Factor nu vrea să țină cont deloc de aceste atacuri. Și își vede mai departe de cariera și alegeri în materie de aspect fizic. Cu toate acestea, Loredana a decis totuși să explice tuturor cum a reușit să aibă o imagine impecabilă. Cântăreața susține că nu ar fi trecut de fapt prin cabinetul esteticianului.

”Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale.”, a dezvăluit Loredana.


Reclamă

Share.

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro