Reclamă

Cu siguranță atunci când vrei să te uiți la filme, apelezi la Netflix. Nu de alta, dar de când s-a lansat, majoritatea oamenilor preferă să dea câteva click-uri pentru a accesa rapid un film bun. Dat fiind acestea, oamenii urmăresc diferite seriale, iar de multe ori se întâmplă să nu ducă la bun sfârșit un episod și lasă aplicația pornită.

Te-ai săturat să adormi sau să intervină ceva care nu-ți dă voie să-ți continui serialul? Ei bine, știm că te trezești că ai vizionat episodul 2, iar a doua zi te poți pomeni cu episodul 10 în plină derulare. Pentru a nu se mai întâmpla acest lucru, Netflix România pune la dispoziție noi setări pentru funcția „autoplay”. Dar și un ghid cu setările potrivite pentru previzualizările video redate automat. Mai exact, cele care apar în timpul emisiunilor sau filmelor. Iată mai multe informații!

Vești bune pentru fanii serialului Netflix

Fanii Netflix se pot bucura de acum de filmele, serialele sau emisiunile favorite fără a mai fi întrerupți de previzualizările video redate în mod automat. Un alt lucru bun vine și pentru cei somnoroși, care adorm în timpul serialului lor preferat. În ciuda faptului că videoclipurile cu redare automată pot fi utile pentru a găsi un conținut nou, ele pot fi cu adevărat stresante. Toată lumea trebuie să știe că pot, de fapt, să dezactiveze această funcție.

Toți utilizatorii Netflix trebuie să știe asta! Cum poți să dezactivezi funcția autoplay, astfel încât episoadele serialelor să nu mai meargă singure
pixabay.com

Cum poți dezactiva această funcție

Această funcție poate fi dezactivată navigând pe pagina Cont. Odată ajuns acolo, trebuie să debifați „Autoplay previews while browsing on all devices”. În traducere, „Previzualizare automată în timpul navigării pe toate dispozitivele”. Apăsați apoi „Save”, adică „Salvare” în partea de jos a paginii.

Cum dezactivezi funcția „Autoplay”

De pe această pagină, puteți să setați în plus, atunci când terminați un episod dintr-un serial, ca Netflix să nu ruleze automat următorul episod. Pentru a face acest lucru, debifați „Autoplay next episode in a series on all devices”. În traducere, „Redare automată a următorului episod dintr-o serie pe toate dispozitivele”. Aceste setări funcționează pentru fiecare profil în parte. Așa că, în cazul în care utilizați mai multe profiluri, va trebui să modificați setările pe toate.


Reclamă

Share.

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro